Trollować możesz ty synku, ze swoim "starsze od internetu", a kolesiami ze swojego miasta możesz straszyć wiejskie staruszki.
Do Turkusowa Dziewica:
napisałeś do mnie na PW: "Twoja matka jest lewakiem a ojciec bolszewikiem."
Rzeczywiście jesteś człowiekiem bardzo konkretnym, zawsze mówisz z sensem... czy to jest właśnie ta twoja argumentacja? Jeśli tak to idź dzieciaku spać bo już po wieczorynce.
P.S. do wszystkich: Nie zwracajcie uwagi na jego posty, to jakiś kompletny kretyn, szkoda zachodu na polemiki z niedorozwiniętym dzieciakiem. Pozdro Maćku : -P
Dzieci które chciały by głosować na JKM chyba nie znają zasad działania urzędu prezydenta, naobiecywał im cacy życie, zniesienia podatków, legalizacje marychy, normalnie cud i miód życie..czyli chyba średniowiecze.
Myślę, że jakby JKM zrezygnował ze swoich chujowych pomysłów i zostawił tylko te na prawdę dobre czy przynajmniej realne do spełnienia to miałby większe poparcie, ale poparcie gimnazjalistów w interncie nie przekłada się na wynik w normalnych wyborach.
Myślę, że jakby JKM zrezygnował ze swoich chujowych pomysłów i zostawił tylko te na prawdę dobre czy przynajmniej realne do spełnienia to miałby większe poparcie, ale poparcie gimnazjalistów w interncie nie przekłada się na wynik w normalnych wyborach.
jakbys wysluchal jakis wyklad korwina to bys sie dowiedzial ze te pieniadze nie byly by potrzebne bo zlikwidowalby swiadczenia dla nierobow i calej reszty jebanych darmozjadow.