Da sie jakoś zablokować użytkownika żeby nie widzieć już tego nudnego gówna które zapierdala połowe sadola ? 0.o Serio. Po 4556465 takiej samej kompylacji już sie żygać chce.
Może tobie się chce marnować 5 minut z 7,5 które poświęcisz. Niektórzy oglądają Sadistic w drodze do pracy albo podczas krótkiej przerwy. Na samym tylko Sadolu od wielu lat jest czymś normalnym, że się pisze w komentarzach innym, by oglądać od danej sekundy, aby nie marnować czasu.
Nie patrz tylko ze swojej płytkiej perspektywy. Jak potrafisz inaczej, to za moment zrozumiesz inne niż twój punkt widzenia. Jest wiele powodów dla których kompilacje są na wyginięciu
A nie, jednak nie.. Tak czy inaczej może by ci ulżyło trochę bo jednak w tym temacie brzmisz jak furiat/frustrat któremu nic nie pasuje mimo tego że nawet nie oglądał materiału.Jaką kurwa dziewczynę? Jak na Sadola przystało nie marnuję czasu na walenie konia. Cmok we własną dłoń i po grze wstępnej
Może tobie się chce marnować 5 minut z 7,5 które poświęcisz.
A ja mam pytanko. Co w takiej sytuacji jak z 7:00? Czy można pociągnąć do odpowiedzialności tego który wymusił czy lepiej już w niego się wpierdolić? W sumie ciekawi mnie to na przyszłość, jakiś ekspert pomoże? Pozdrawiam