Wysłany:
2018-08-03, 9:51
, ID:
5256319
3
Zgłoś
Ty Sofos, a dlaczego tak uważasz? Gość z volvo jechał szybciej niż samochód na prawym pasie, czyli wyprzedzał. W momencie kolizji widać, że na przejście czeka chłopak w białe koszulce i to jego kierowca Volvo chciał przepuścić. Miał do tego prawo, a mam nadzieję, że w końcu będzie to obowiązkiem. Wcale nie hamował gwałtownie, a CAŁA wina za zdarzenie jest po stronie króla drogi z „sibi radio”. Zwróć uwagę, w Volvo światła stop świecą się już 4 sekundy, gdy kierowca Forda łaskawie zaczyna hamować. Z takim refleksem to powinni mu zabrać prawko. Z moich obserwacjii mogę wysnuć wniosek, że najwiecej nieodpowiedzialnych zachowań na drodze, jest spowodowanych właśnie przez kierowców z anteną na dachu. I nie pierdolcie mi, że CB zwiększa bezpieczeństwo i nie stoi się przez to w korkach, bo w 99,99% przypadków służy tylko po to, żeby sprawdzić czy jest „czysto” i zapierdalać ile fabryka dała.
Reasumując, wina jest tylko po stronie kierowcy Forda, który „zasłóżył” na chuja jak Batorego komin w dupę, podobnie jak każdy, który uważa, że to kierowca Volvo jest winny.