Śmieszne jak BLM, LGBT i ISIS na zachodzie. Ja tam wole żyć w katolickim homofobicznym zaścianku, i śmiać się z "oświeconych" na nowoczesność, wymierających narodków, gdzie bezkarne mniejszości robią rozpie**ol na co dzień
Jak dla mnie to nie jest w ogóle śmieszne, ale tragiczne. Montaż montażem, ale zdaje się, że rzeczywistość niewiele odbiega od tego filmiku. To już jest taki etap wstania z kolan, że oni dawno bujają w obłokach za kasę podatnika. Jeśli ktoś chce, niech wierzy w cokolwiek, ale żeby takiemu spieprzajdziadu lizać dupę... Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, co siedzi w głowach tych fanatyków rydzykowych.
Jak dla mnie to nie jest w ogóle śmieszne, ale tragiczne. Montaż montażem, ale zdaje się, że rzeczywistość niewiele odbiega od tego filmiku. To już jest taki etap wstania z kolan, że oni dawno bujają w obłokach za kasę podatnika. Jeśli ktoś chce, niech wierzy w cokolwiek, ale żeby takiemu spieprzajdziadu lizać dupę... Nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem, co siedzi w głowach tych fanatyków rydzykowych.
trolli się nazlatywało, zresztą temat pod nich, a
idioci jak pelikany
tak z ciekawości przejrzałem kilka kont i
dość dawno założone, wykorzystywane okazionalnie do takich celów
Ogólnie to politykom koło uja Rydzyk lata, a Rydzykowi. Może to i foliarska teoria, ale ma logiczny sens: Otóż wydaje mi się, że cała ta szopka ma trzymać w kupie elektorat i w swoim całokształcie pisowska prawica dzięki tej szopce sama w sobie stanowi osobną religię (...)*