Czarny do pierdla, czarny pies do odstrzału.
Są. Myśliwskie, łańcuchowe, policyjne, psy przewodniki . Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka, i łażenie z nim dookoła bloku obsrywając i obszczywając co się da. Koń czy prosiak też są użyteczne, ale nikt z nimi kurwa w M3 nie mieszka, nie obsrywa podwórek, i nie słychać muuuuczenia przez ściany
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
Popierdolone jest traktowanie psa jak członka rodziny czy dziecka
Prosty sposób na psa dajesz mu się złapać za przedramię przy łokciu i druga dzgasz w krtań po to się nosi przy sobie push daggera wiem testowałem 100% skuteczności na bydło z kłami
Można chwycić od tył za uda i ani nie sięgnie, ani nie będzie dalej gryźć, bo będzie bał się wywalenia na pysk. Można walić w nos i oczy. Można zdusić jaja jak samiec. Można starać się złamać szczękę rozwierajac jak samemu ma się jaja i siłę. Testowałem odciąganie za nogi, walenie w nos i to mniej skuteczne czyli kopy w łeb i pod żebra. w/w tylko dla pomocy innym.
Ten pies to debil, jeszcze większe debile robiły akcję. Ten z taserem jeszcze głupszy niż cała reszta. Cioty w chuj i asfalt pewnie coś ugra
Pewnie im zazdrościsz, że ojciec częściej się bawił z psem niż z Tobą, a matka wolała trzymać kota na kolanach zamiast Ciebie.
Razem z poligonem powinniście się udać na jakieś leczenie.
Przestan płakać pizdeczko bo "pieski obrażajom", idź poliż swoją suni po odbycie a nie wylewasz swoje żale.
No właśnie swoje żale wylewasz pod każdym filmikiem ze zwierzętami, a ostatnio już pod każdym. To jak się traktuje słabszych świadczy o człowieku, a o was można tylko powiedzieć, że jesteście srogo niedojebanymi przypadkami. Największe zjeby tego świata najczęściej zaczynały od zwierząt, a kończyły na ruchaniu zwłok swojej matki, tudzież dzieci , dlatego powinno leczyć się was gazem - zanim odpierdolicie coś, o ile już tego nie zrobiliście.