Ta robią dla Polski, zwłaszcza napadając na dzieci i niewinne osoby, czy pałanie chęcią zabicia innego człowieka, tylko dlatego, że kibicuje innemu klubowi. Już nie mówić o niszczeniu własnego miasta.
Poza tym..
Obrazek
Jebana policja ! CHUJ WAM W DUPE ZŁODZIEJE !
Kogo nazywasz złodziejem? Jestem przekonany w 95% że nie powtórzyłbyś tego zdania na żadnym komisariacie ani w twarz żadnemu policjantowi, tylko drzesz się jak małpa właściwie bez żadnych podstaw. Ukradli ci coś?
Co do filmu, to jest to genialny przykład dobrze wykonanej akcji. Bez pieprzenia się z bandą, bez jakichś półśrodków od razu sprawnie, chcieliście barany, ryczeliście to ryczcie dalej w zagazowanym autobusie, z koleszkami cwaniakują wszyscy kręć to filmuj a tak to jak kolega wyżej mówi, proszę pana od razu. Śmieszne i żałosne za razem. Wszyscy wielce świadomi swoich praw, a czym jest naruszanie porządku publicznego to żaden nie wie, do póki jemu coś się stanie albo czasem w sobotę o 12 ktoś go obudzi jak wrócił z pracy, wtedy już wie. Jak dla mnie nie było tematu, dostali to na co zasłużyli nie wierzę że za nic jeśli w ogóle.
Cała polska policja. CAŁKOWICIE BEZKARNA banda frustratów, która wyładowuje swoje złości właśnie podczas takich akcji. Niestety, tak są traktowani w Polsce normalni kibice (nie mówię o chuliganach) i to jest norma. Sam wiem jak to wygląda, gdyż sam jestem kibicem i jeżdżę za swoją drużyną po kraju. Nie raz już spotykałem się z podobnym do tego zachowaniem policji, na razie w tym kraju smutni panowie są ponad prawem.
Normalni kibice czyli jacy ??
Ci co chodzą grupami po meczu demolują przystanki śmietniki zastraszają ludzi .
A może ci co rzucają na stadionie flary , niszczą ogrodzenia , napierdalają się na każdym kroku , a po meczu w policję i przy okazji zwykłych obywateli rzucają kostką brukową .
A teraz odłóż na bok tę bajkę i zacznij żyć rzeczywistością.
No jeśli dla ciebie zarobić kostką brukową to bajka .
Na pewno nie przekonasz mnie do tego że kibole wspierają domy dziecka hahah
Tak jak to było w jednej z wypowiedzi jakiegoś kibola zapytanego przez redaktorkę , on stanowczo stwierdził , że nie my się nie lejemy my nikogo nie zaczepiamy nic nie niszczymy , my przecież wspieramy domy dziecka --->Jak Chuj .
Może kibole nie wspierają, kibice na pewno tak. Zastanawia mnie w jakimś świecie żyjesz? Gdybyś wyszedł kiedyś z domu zobaczyłbyś, że tu jest inaczej. Piszesz o "rzucaniu kostką", "biciu przechodniów" (dla mnie hit "niszczeniu mienia", itp., itd. A czy możesz to udowodnić? Wystarczy mi jakiś artykuł poparty prawdziwymi zdjęciami, może jakimś filmem - gdzie ewidentnie widać jak banda "kiboli" demoluje mienie publiczne albo bije kogoś postronnego tylko dlatego, że im się nudzi. Z ostatnich 2 lat powiedzmy (żebyś mi nie wyskoczył z filmem z lat 90tych). Naprawdę poproszę Cię o to gdyż ja jako normalny kibic (tak mi się wydaję, że jestem normalny, nie wiem, niczego nigdy nie zdemolowałem, na meczę chodzę/jeżdżę po to żeby wesprzeć dopingiem piłkarzy i obejrzeć mecz) z takimi przypadkami się jeszcze nie spotkałem. Za to spotkałem się z prowokacjami policji.
I to nas różni w tej dyskusji - Ty siedzisz w domu i nie wiesz nic o świecie, ja wychodzę z domu i wiem jak to wygląda na prawdę.
Pozdrawiam!