Skończ lizać dupę i szukać poklasku obsrana miernoto, ustawił sobie rangę SADYSTA, jaki z ciebie jest sadystwa, ty jebany wózeczku
Nawet tego nie zrozumiałeś, większość ludzi wierzących w Polsce nie jest prawdziwymi katolikami, bo wiedzą gówno o swojej wierze, ale to nie zmienia faktu że to nadal jest ich wyznanie.
Zdania Korwina o kościele nie podzielam, bo Korwin mówi że kościół sobie może być, bo nikomu nie przeszkadza.
Chyba Ty, porównałeś zdobycze techniki i nauki do leczenia przez machanie chujem.
Co, kurwa? Liczbę katolików oblicza się na podstawie tego ilu zostało ochrzczonych i nie zrezygnowało z wiary poprzez apostazję, a takich jest na prawdę niewielu.
Korwina popieram w kwestiach politycznych, nie wierzeniowych.
No kurwa jak rozmowa z debilem.
Opierdalał kremówki na czas i jeździł na złotym tronie? Milczał też o pedofilach w kościele, no patrz autorytet jak skurwysyn.
Ale Korwin nie popierał Marszałka. Więc po chuja dajesz go jako przykład?
I jak mówiłem. Odbierania komuś prawa głosu(nie głosowania) to nie jest Kurwinowski pogląd...
Wiem. Ale jeśli nie będziesz się odzywał do ludzi mądrzejszych to możę nie beziesz miał problemu z rozumieniem ich postów. Poćwicz na głupszych i pakuj się do mojej ligi wtedy.
Żeby nie było. Podaj jakieś 100(tak sto...) przykładów tych rzekomych na porządku dziennym przykładów które udało się udokumentować. Ofc. mają one dotyczyć tylko KATOLICKICH księży, skoro mowa o JP2.
W sumie to jest, jeśli Korwin chce znieść demokrację.
W jakim Ty świecie żyjesz? O tym nie słyszałeś- crimen sollicitationis? Większość przypadków jest ukryta.
A ja wam powiem tak.
Doczekacie się w życiu takiego momentu że coś z zdrowiem nie pójdzie po waszej myśli.
I nie wiem jak bardzo niewierzący byście byli, będziecie piszczeć i skomleć :
Bożę proszę pomóż! Bożę proszę pomóż!
I nie mam na celu Was straszyć. Tak po prostu się dzieje i tego nie da się zmienić.
Człowiek musi w "coś" wierzyć.
Dla mnie nawet Ateista wierzy w "nic"!
Ateizm to paradoks głupoty ludzkiej.
Człowiek musi w "coś" wierzyć.
Dla mnie nawet Ateista wierzy w "nic"!
Ateizm to paradoks głupoty ludzkiej.