sam przechodziłem coronovirusa, nie ciężko,ale też nie łagodnie, tak samo moja rodzina. w ciągu miesiąca 2 osoby starsze, w przedziale 70-96 lat i jedna 54 lata zmarły u mnie w rodzinie z powodu na wycieńczenie i powikłania po coronavirusie.
dodatkowo mniej więcej w ciągu 3 tygodni zmarło moich dwóch sąsiadów.
zaczniesz nosić maseczkę jak wywiozą ci na cmentarz matkę, babcię albo żonę. tutaj dalej będziesz macho i będziesz pisał takie głupoty, a w domu będizesz szczał pod siebie i przez pół roku będziesz na zwolnieniu od psychiatry
Słuchaj koleś. Weź młotek i się nim pierdolnij ze 100x w głowę. .......ylko nie płacz, że kasy nie masz... choć pewnie masz bo ci konus sypie co miesiąc 500+
Słuchaj koleś. Weź młotek i się nim pierdolnij ze 100x w głowę. Tak się składa, że mam kilka osób, które odeszły z "powodu covid" w 2020 roku. Prawda jest taka, że nie zmarli na covid, tylko na powikłania - czyli na nie udzieloną fachowo pomoc medyczną - bo wszystkie możliwe odłamy służby zdrowia są zamknięte. Lekarze mają w dupie badanie, udają że się znają oglądając pacjenta przez skypa. Mam w swoim środowisku człowieka, który z zwałem serca na kwarantannie (czyli covid) czekał na karetkę blisko 12 godzin. Człowiek umierał na oczach swojego ojca, który nie potrafił mu w żaden sposób pomóc, bo ci o których mówisz byli tak zesrani, że nie chcieli przyjechać. Po 12 godzinach znaleziono karetkę z doktorem, który przyjechał już tylko wypisać zgon. Nagle dzisiaj przestały istnieć inne choroby. Nie ma grypy. Dlaczego? Ruszę tą łepetyną i pomyśl.
Pomyśl dlaczego w pół roku wynaleziono cudowną szczepionkę, a nie wynaleziono do dzisiaj leku. Pomyśl dlaczego? Jak nie wymyślisz, to sorry. Ja Ci nie powiem. Włącz TVP, może będzie audycja z Kurskim, gdzie ci to kiedyś wyjaśni. A jak się boisz to załóż kaganiec i siedź kurwa na dupie, nie narażając innych według swojej logiki. Tylko nie płacz, że kasy nie masz... choć pewnie masz bo ci konus sypie co miesiąc 500+
sam przechodziłem coronovirusa, nie ciężko,ale też nie łagodnie, tak samo moja rodzina. w ciągu miesiąca 2 osoby starsze, w przedziale 70-96 lat i jedna 54 lata zmarły u mnie w rodzinie z powodu na wycieńczenie i powikłania po coronavirusie.
zaczniesz nosić maseczkę jak wywiozą ci na cmentarz matkę, babcię albo żonę. tutaj dalej będziesz macho i będziesz pisał takie głupoty, a w domu będizesz szczał pod siebie i przez pół roku będziesz na zwolnieniu od psychiatry
Jesteś idiotą bez jakiejkolwiek wiedzy naukowej. Opierasz się tylko na dowodach anegdotycznych i swojej pokrętnej logice a w zasadzie czymś co ma ją imitować.
W takim wieku już chyba powinieneś wiedzieć, że jeśli chcesz włączyć się do dyskusji w temacie naukowym i przy tym nie wyjść na durnia to warto byłoby wiedzę w danym temacie zgłębić.
Antynaukowość na tym portalu jest kurwa przerażająca. Z pisem i tvp jest mi totalnie nie po drodze i najchętniej za ich niekompetencję wsadziłbym ich do więzienia ale razem z takimi szumowinami jak ty jebany antynaukowy baranie.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.sam przechodziłem coronovirusa, nie ciężko,ale też nie łagodnie, tak samo moja rodzina. w ciągu miesiąca 2 osoby starsze, w przedziale 70-96 lat i jedna 54 lata zmarły u mnie w rodzinie z powodu na wycieńczenie i powikłania po coronavirusie.
pierdolisz...
jakos wczesniej na grype umierali ludzie a w maseczce nie popierdalales
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Jeszcze rok temu można było być niedowiarkiem (sam śmieszkowałem), ale jeśli dzisiaj, tj. 15.02.2021 jakiś typ mi drze pizdę że nie ma pandemii, że to spisek żeby nosić maseczki (chuj wie po co ten spisek, ale cicho, to nieważne), a w szczepionkach jest windows xp od Billa Gates'a, to taki typ jest dla dla mnie kompletnym zerem, najniższym szczeblem inteligencji, powinien dostać wpierdol i brak praw wyborczych. Nie będę pisał już ile osób w moim otoczeniu zmarło z powodu POWIKŁAŃ po CORONAVIRUSIE, tak debilu jeden z drugim, umiera się z powodu powikłań, czy to znaczy że nie ma pandemii? Nie, to znaczy że jesteś kurwa idiotą, a pandemia jak najbardziej jest.
wiesz, ze pandemii nie ma prawda? Po pierwsze na potrzeby propagandy - zmieniono definicje pandemii. Nie znasz sie to poczytaj. Po drugie zapewne tez nie wiesz, ze po powiklaniach po grypie umiera znacznie wiecej osob a w maseczce jakos wczesniej nie popierdalales. Po trzecie widac twoje inteligentne wypociny z windowsem XP... nieudolnie starasz sie zrownaz plaska ziemie, czipy i szczepienia i widocznie ci to nie wychodzi, za slaby jestes na to. Nikt nie twierdzi, ze wirusa nie ma ale wystarczy cwierc mozgu by przenalizowac chocby statystyki... jak nadal wszystko ci sie zgadza to niebawem 2+2 jak ci tvpis powie, ze rowna sie 5 bedziesz wyzywal od foliarzy tych, ktorzy mowia, ze 4
W sezonie grypowym 2020/2021, w okresie od 1 września 2020 r. do 22 stycznia 2021 r., odnotowano łącznie 973 567 zgłoszeń przypadków zachorowań lub podejrzeń zachorowań na grypę w Polsce. Nie zarejestrowano żadnych zgonów - wynika z meldunków epidemiologicznych NIZP-PZH."
k***a!Mam wyj***ne na ta plandemie,maseczki,szczepioneczki i inne debilizmy. Wiekszosc kazdego spoleczenstwa jest glupia. Dlatego tak latwo wami sterowac. I jeszcze wierzycie, ze te szczepionki sa za darmo Motloch...Gardze.
Niebawem nowy podatek.Znaczy,tfu, skladka . Od niezaszczepionych tylko. Ale oczywiscie szczepienia dobrowolne...