Ja mam nadzieję, że w niedalekiej przyszlości będziemy mieli oddzielne siłownie dla kobiet i ludzi. Kurwa przychodzi to to pół nagie, pluje morde jak ktoś na 0,5s zerknie, zajmuje maszyny chuja ćwicząc, gapiąc sie w telefon albo strojąc pozy przed lustrem. I jest zbyt kurwa glupie, żeby nawet o spięciu włosów pomyśleć. Eh dziurawce.
o czym ty pierdolisz
To niebezpieczne. Kiedyś gdzieś czytałem, że gościowi od takiego wysiłku flaki dupą wyjechały. Nie wiem czy to prawda czy fejk
Łba nie urwało, kicha stolcowa nie wypadła, więc tragedii nie ma...
Dlatego już dawno przestałem chodzić na publiczne i wyposażyłem się we własną siłownię w piwnicy. Obecnie za 5-6k pln możesz mieć bardzo dobrej jakości wszystko, co potrzeba do kulturystyki, czyli ławka regulowana do wyciskania, stojaki na sztangę i do martwego, drążek do podciągania z różnymi chwytami, sztanga, hantle, gryf i obciążenie 150kg... Polecam. Ćwiczę kiedy chcę, nie tracę czasu i kasy na dojazdy i nie muszę patrzeć na te puste, szczupłe szlaufy, które i tak mnie nie kręcą...
O pralce...
Co najwyżej przepuklina ci wyskoczy, jak robisz bez pasa, a jeżeli gościowi faktycznie kicha wylazła odbytem podczas przysiadów, to znaczy, że facet musiał już wcześniej rozciągać se srake dildosem, jak te pedały na hardzie...