A skad ty kurwa wies, co sie stalo? Moze cos sie spierdolilo moze mial zawal chuj wie. Skoncz pierdolic stary... Mam na tirowców wyjebane tak samo jak na Ciebie.. Po prostu nie wszystko jest czarbo biale
Ja jebie, ale w was jad wy biedne skurwysyny, Polska to jedyny kraj który tak szydzi z kierowców, ja pierdole zazdrościcie im zarobków czy jak?
Znam od ponad 10 lat branżę TSL i kurwa w ciemno bez żadnej informacji na 99% mogę założyć, że tirowiec to pierdolona ameba i wina jest w100% z jego winy.
Znam ich mentalność i rozmawiałem z setkami kierowców zawodowych. Zrobił to bo jest pierdolonym debilem.
TEN KONKRETNY DEBIL na filmiku nie miał ani zawału ani nic mu się nie wpierdoliło w aucie. Zwyczajnie zjebał, tak jak w 99% takich przypadków ma miejsce.
Nic go nie tłumaczy a wina jest w 100% jego.
Więc idź się tam pucować.
Tak już się tym chwaliłeś , ale poziom twoich wypowiedzi na temat kierowców tirów świadczy o czymś innym. No chyba, że cię tam na paletech gdzieś, regularnie ruchali i uraz ci pozostał
Znam od ponad 10 lat branżę TSL i kurwa w ciemno bez żadnej informacji na 99% mogę założyć, że tirowiec to pierdolona ameba i wina jest w100% z jego winy.
Znam ich mentalność i rozmawiałem z setkami kierowców zawodowych. Zrobił to bo jest pierdolonym debilem.
TEN KONKRETNY DEBIL na filmiku nie miał ani zawału ani nic mu się nie wpierdoliło w aucie. Zwyczajnie zjebał, tak jak w 99% takich przypadków ma miejsce.
Nic go nie tłumaczy a wina jest w 100% jego.
Więc idź się tam pucować.
Prosze nie wrzucac wszystkich kierowcow do jednego worka. W kazdej branzy znajda sie czarne owce.