4:
Nakazała opuszczenie samochodu wyciągając broń lecz nie odbezpieczając jej.
Możesz pokazać na przykładzie jak się odbezpiecza Glocka? Czyli tą broń, którą miała w ręku.
Nie przeładowała. Ulżyło?
ma wewnętrzne bezpieczniki, których nie da się odbezpieczyć. A to o czym piszesz jest np w Uzi lub Colt. Pozdrawiam.Jeśli dobrze pamiętam to glock nie posiada typowego zabezpieczeń. Posiada chyba 3 taki ,,automatyczne" zabezpieczenia że jeśli trzymasz odpowiednio broń to może strzelić ale jeśli np pistolet leży na stole a ty pociągniesz za spust to pistolet nie strzeli. Ale nie jestem pewien bo nie posiadam glocka. Zresztą kobieta postąpiła dobrze gdyby do niego skoczyła to mogła by zostać przejechana. Powinna mu strzelić między oczy ale później by pieprzyli że przekroczyła uprawnienia bla bla bla
Policjanci noszą w USA broń przeładowaną.
ma wewnętrzne bezpieczniki, których nie da się odbezpieczyć. A to o czym piszesz jest np w Uzi lub Colt. Pozdrawiam.
A przepraszam za błąd byłem pewien że też to jest w glocku. Lubię reweolwery ale nigdy nawet nie trzymałem pistoletu. Tak to jest jak ktoś nie w temacie się wypowiada co niestety robi większość ludzi. Pozdrawiam