Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i chuj wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
Nagrywać to potrafi, Ala karabinu już nie potrafi trzymać. Gdy jego rodacy walczą na Ukrainie. Ten jest najebany na obczyźnie. Niech już oni jadą do siebie, bo jak się z nimi robi. To skarżą.
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i chuj wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
Acha czyli tradycyjnie u nich strzał z ucha do gesbaitera to u nich sport narodowy.... I jeszcze będzie ci mówić że nie on kurwa. A sam gesbaiter mi mówi kto kurwa strzelił na mnie z dupy.... Hahah nam się śmiać chciało bo chciał być fajny ale noo gasebaiter ma ważniejsze sprawy na głowie niż ja noo po drugie mamy to ugadane tam noo.....