Hacerking napisał/a:
@UP obydwoje
Kurwa nie podoba się, to kurwa nacisnąć przycisk ignoruj i tyle, a nie kurwa biadolić jakie to słabe.
Kurwa gdzie jest ten rebus BongMan-a :/
Czyli idąc Twoim tokiem rozumowania, jeżeli mi się nie podoba, nie mam prawa komentować? Równie dobrze możemy usunąć opcję komentowania z forum, bo tylko znalazły by się posty tylko zachwalające. Już sam brak piw ujemnych jest po części ukrytą farsą. Spójrz na ten film. Ma paręnaście piw, ale to nie znaczy, że film zobaczyło tylko te parę osób i każda z nich dała po piwku, bo się każdemu spodobało.
Ponadto, jak kogoś może śmieszyć pierdolenie, narzekanie na otoczenie, wymyślanie jakichś badziewnych stereotypów, przy czym częstotliwość przekleństwa wynosi jakieś jedno na 2 sekundy. Nie wiem do kogo jest kierowany tego typu film, bo widownie traktuje się jako grupkę bezmózgów z gimnazjum. Powiedz "kurwa, chuj" a publika zacznie się śmiać i klikać "Hit". Myślisz, że im zależy na tym kto to ogląda? Idą na masówę. Większa oglądalność = więcej kasy.
Także, zastanów się jeszcze raz zanim napiszesz podobnego komenta i czy warto bronić produkcji pokroju WP i Dakanna.