Weź wyjaśnij negatywny wydźwięk "protekcjonistycznej polityki", bo wolny handel to raczej nic złego.
Jego mama jest pewnie w wieku twojej, to zacznij od tego co robiłeś ze swoją mamą
Kloaka się oburzyła. Niema czegoś takiego jak "mniejsze zło" to puste żydzie powiedzonko. Zło to zło, zrozum to Kloako.
masahara 500 euro +. Ciekawe skąd zaczerpnął pomysł... od socjalistycznego PiS'u? A tak na Polskę szmaciarz się pieni. Śmieszne są marionetki, zawsze dużo śmiechu i pociechy pacynek.
Ale wiesz że piszesz głupoty? Nie masz żadnych argumentów. Używasz populizmu, czyli pierdolenia o niczym. Odpowiedz na pytanie!
Protekcjonizm to czysty rak, gdyż zniszczy stosunkowo swobodny przepływ kapitału i towarów, czyli wszystkiego co zapewnia nam, Europie Zachodniej, stosunkowo wysoki standard życia. Protekcjonistyczna polityka Francji odbije się negatywnie na wszystkich.
Co jest złego w wolnym handlu?
Ale wiesz że piszesz głupoty? Nie masz żadnych argumentów. Używasz populizmu, czyli pierdolenia o niczym. Odpowiedz na pytanie!
Ale protekcjonizm, to m.in. wolny handel. Dlatego pierdolisz głupoty, bo z jednej strony atakujesz, a z drugiej bronisz. Tak zwane pierdolenie o niczym - populizm.
Jakich populizmów? To czysty, naukowy fakt. Protekcjonizm zawsze czyni krzywdę obywatelom "chronionego" państwa. Jest zresztą powodem II WŚ.
Wolny handel nie ma złych stron, gdyż nie jest to gra o sumie zerowej, a relacja win-win. Aby doszło do handlowej interakcji, obie strony muszą na wymianie coś zyskać.
Ale protekcjonizm, to m.in. wolny handel. Dlatego pierdolisz głupoty, bo z jednej strony atakujesz, a z drugiej bronisz. Tak zwane pierdolenie o niczym - populizm.
LOL. Czyste to może być prześcieradło a nie "naukowy fakt"... A jeśli chodzi o naukę to ta zwykle wymaga dokładnego wyjaśnienia przedstawianej hipotezy albo odnośnika do źródła, który ją wyjaśni.
Niema czegoś takiego jak "mniejsze zło" to puste żydzie powiedzonko. Zło to zło, zrozum to Kloako
Ja głupi myślałem, że jestem na forum w luźnej dyskusji. Zacznę dodawać bibliografię do postów.