Cytat:
@abraxus... ch*j Ci w dupe sprzedawczyku, wąsaty szeryfie ze sieny
Renault mam
I wąsów nie noszę bo wyglądam w nich ka ksiądz pedofil.
harkov napisał/a:
@Abraxus Do momentu, aż popełnisz jakiś błąd, a frustrat z kamerką Cię podkabluje. I wszyscy będziemy jeździć w strachu, nieważne czy uczciwi, czy bandyci.
Jak byłem szczenięciem w 20 letniej fieście i były by wtedy kamery to pewnie znalazł bym się na wielu kompilacjach.
Tylko, że w wieku około 25 lat po prostu wydoroślałem. Dziś wstydzę się tego jakim byłem kierowcą.
Pomimo tego, że teraz jeżdżę zgodnie z prawem to i tak zdarza mi się popełnić błąd ale największe przewinienie na drodze jakie miałem odkąd jestem rozsądnym kierowcą to przekroczenie prędkości o 13 km/h. Tyle, że mandat dostaję teraz średnio raz na trzy lata i poza lekkim przekroczeniem prędkości to są głownie mandaty za złe parkowanie.
Innych błędów nie popełniam. Nie złapiesz mnie na wyprzedzaniu na podwójnej ciągłe, na wyprzedzaniu na przejściu, jeździe na czerwonym. Taki rzeczy po prostu nie robię. Da się tak jeździć. To wymaga samozaparcia i pracy nad swoim charakterem. Po jakimś czasie taka jazda daje satysfakcję i przy okazji duże oszczędności przy tankowaniu.
A jak ktoś mnie nagra i sprzeda na policję? Trudno. Dałem dupy to muszę płacić. Takie jest życie. Nie ma się na co oburzać.