Ja jestem jordo żulis i mówię wam,że chinach tak wygląda aborcja pośrednia
a śmierć mu grozi,bo ukradł płodowi siateczkę z zakupami,a w komunie nie złodziejstwa,wiec zostanie uniewinniony.
W komunistyc\znym systemie nie ma przestępców.w stalinizmie też nikt nie kradł,bo prewencyjnie wszystkich wywieźli do gułagu,a resztę do piachu,więc nie tylko nie było złodziei,ale i okradzionych
,ale jak już był złodziei i ofiara to nie było co ukraść
,dlatego Polacy płakali za Stalinem,a za Jarkiem kamczymskim społeczeństwo bezie płakać za jego życia,że śmiechu,szczególnie,jak go porównują z Piłsudskim
Ja jestem jordo żulis i mówię wam,że chinach tak wygląda aborcja pośrednia,a śmierć mu grozi,bo ukradł płodowi siateczkę z zakupami,a w komunie nie złodziejstwa,wiec zostanie uniewinniony.W komunistyc\znym systemie nie ma przestępców.w stalinizmie też nikt nie kradł,bo prewencyjnie wszystkich wywieźli do gułagu,a resztę do piachu,więc nie tylko nie było złodziei,ale i okradzionych,ale jak już był złodziei i ofiara to nie było co ukraść,dlatego Polacy płakali za Stalinem,a za Jarkiem kamczymskim społeczeństwo bezie płakać za jego życia,że śmiechu,szczególnie,jak go porównują z Piłsudskim
W Chinach nie pomagaja ofiarom, bo czesto sie zdarza, ze pomagajaca osoba zostaje obciazona kosztami leczenia i ewentualnej rehabilitacji a nawet wyplacania renty dla ofiary.
Nie ma czegoś takiego jak "aborcja pośrednia" głupcze. Najebałeś się, co?
No to albo grozi mu śmierć, albo zostanie uniewinniony, głupcze.
Skąd info, że w komunizmie/ stalinizmie nikt nie kradł, głupcze?
Czyli u nas w latach 1945-1989 nie odnotowano ani jednego przypadku kradzieży, głupcze?
To, że garstka Polaków płakała za Stalinem, to nie znaczy, ze cały naród płakał, głupcze. To samo tyczy się płakania za Kaczyńskim.
I kto "porównuje" Kaczyńskiego z Piłsudskim, głupcze?