Tylko nie mów mi, że przeglądasz sadystyka na komputerze stacjonarnym, czy na tv, bo takie gównoportale to co najwyżej na telefonie na kiblu podczas srania się ogląda...
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Na ekranie najnowocześniejszej tesli przeglądam. Jak byś tego nie próbował bronić to zawsze będzie to obniżony standard. Natura już tak nas skonstruowała abyś my świat postrzegali poziomo. Filmujące w pionie półgłówki nigdy nie dostaną się do łódzkiej filmówki.
Dżony wiem że sobota to napewno pijesz. Masz coś białoruskiego co ci do serca przylgnie. Możesz sobie ze swoim alter ego @Siriuz posłuchać i wolnego zatańczyć.
Chce. Zaskocz mnie. Tylko nie będzie się liczyć jak będziesz najebany bo będę miał za prosto. Nie jesteś banderowcem bo Podlasie to w sumie potomkowie bydła, które sowieci na wschód ściągnęli po wojnie. Więc porównując cię do banderowców to bym ich obraził.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTrzeba było tam nie jeździć. A nie, byłeś wtedy mały i przywieźli cię na to Podlasie w bańce po mleku z UPAdlinu. W sumie to nie miałeś nic do gadania, tylko z tym księdzem to niepotrzebnie... może był byś teraz zutylizowanym na froncie banderowcem, a tak - z Podlasia do zagłębiowskich podziemi, a tu stałeś się już zabawką siwego niedołęgi.