chyba biali angole poszli na wojnę z muslimskim ścierwem. Ganiają za gównem z maczetami i nożami, ale na więcej poczekajmy do jutra.
No i czekamy na Irlandię bo tam też biali się napierdalają z policją polityczną
Ja tam widzę, że poszli na wojne z Bogu ducha winnymi policjantami, którzy ochraniali postronnych, zwyklych mieszkańców (nie , ciapatych), ponad 30 policjantów rannych, dwóch w stanie ciężkim. Zamiast napierdalać ciapatych to niszczą i palą samochodów zwyklych mieszkańców, atakują policjantów. Super patrioci
i po huj policja ochrania ciapaków? powinna się przyłączyć i wyjebać z anglii marksistów, muslimów u wszelkiej maści lewaków.
Zostały spalone samochody zwykłych mieszkańców Tak jakbyś ty zaparkowal samochód i ci wielbiciele konfy go spalili. Cieszyłbyś się? Oni ochraniali mienie publiczne, co tym debilom zwykle samochody zrobiły? Wątpie, że ciapki prowadzą sklepy w centrum, a olbrzymia ilość sklepów została zniszczonych. Serio uważasz, że to walka z ciapkami?
Zostały spalone samochody zwykłych mieszkańców Tak jakbyś ty zaparkowal samochód i ci wielbiciele konfy go spalili. Cieszyłbyś się? Oni ochraniali mienie publiczne, co tym debilom zwykle samochody zrobiły? Wątpie, że ciapki prowadzą sklepy w centrum, a olbrzymia ilość sklepów została zniszczonych. Serio uważasz, że to walka z ciapkami?
Spalone zostały te na parkingu przy meczecie, ja na miejscu Anglików wypowiedziałbym wojnę tym skurwysynom wszystkich w chuj do obozu i deportacja albo odjebac, pierdolony pchlarz zabił dzieci no jak tak można, dajcie mi tego skurwiela a zanim zdechnie będzie marzył żeby zdechnąć, i jego rodziców bo ich bym wykończył na oczach tego zjeba pierwszych
Ja prd, wy to robicie specjalnie? Spalonych zostalo łąćżnie około 25 samochodów, tych stojących na terenie meczetu bylo raptem 5. Reszta to normalne samochody na ulicy. Wszystich wkurwia manipulacja ze strony TVP, ale widzę, że na tym forum podobnie manipulują, i tu już jest gites. A czemu nie wspomnisz o chociażby dwóch policjantach w stanie ciężkim? Zaskocze cię, obaj byli biali o_O
Zresztą to mi przypomina nasz marsz "niepodległości", gdzie po drodze marszu ludzie starajś się nie parkować, zabijają dechami sklepy, aby szyb nie rozbili itd. Chyba 2 lata temu nawet spalili jedno mieszkanie (rzucając zapaloną racę przez balkon). Ot, Masz konfederatow. W UK nie brakuje ciapatych, aby ich napierdalać, mogą to robić. Po co niszczyć czyjąć własność, na którą ktoś pracował całe życie? Zresztą ten, co spalil zachował się jak prawdziwy patriota i człowiek honoru. Spierdolił za granicę Na szczęście go złapali...