To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków. Tyle w kwestii faktów. I tradycyjnie za pionowe debilne filmowanie nikt piwa o de mnie nie dostanie.
To są tak zwani Ortodoksi którzy znani są z palenia izraelskich szmat. Oraz protestów antywojennych . Nie cierpią zbrodniarzy dzieciobójców netanjahowców którzy są sto razy gorsi niż hitlerowcy. Co nie czyni ich automatycznie przyjaciółmi Polaków.
Gratulacje. Zaczynasz rozumieć kto przesiaduje na tym portalu. Na moje oko, 95% użytkowników to idioci.