Nieposłuszeństwo jest oznaką wolności. Posłuszni są tylko niewolnicy.
Ech.. potem zdziwienie, ze na jakas wazna sprawe w sadzie czeka sie pol roku albo trzymaja kogks niewinnego/za bzdurę miesiacami w areszcie bo sad musi porozpatrywac i zawyrokowac w sprawach takich wlasnie julek, sebow osiedlowych czy innych patusow, gdzie dadza grzywne gora 500ziko plus koszty postępowania procesowego. Do tego oczywiscie masa papierologii. Jebac ich gazem prosto w ryj
Tęsknisz za czasami kiedy Twój tato budził 'respekt' na dzielni czy jesteś aż taki głupi, by porównywać mo z tamtych czasów do dzisiejszej policji?
Wyznawczyni Boga Peruna spod znaku pioruna. Panowie na rękach będą ją nosić .
Co sią wyrabia zabierają nam wolność coraz bardziej.
Mogę się nie zgadzać z lewactwem albo z paniami co je piorun pierdolną.
Ale patrzcie co się dzieje jakieś stanie na ulicy albo oddychanie swobodne bez kagańca urasta teraz do rangi wielkiego przestępstwa.
Nieposłuszeństwo jest oznaką wolności. Posłuszni są tylko niewolnicy.
Sadystyczny portal a w komentarzach wszyscy hejtują piorunową panią . Może ktoś wyjaśni co takiego strasznego uczyniła że ją wynieśli?
Przecież sam potulnie i grzecznie płacisz podatki, oddajesz swoje ciężko zarobione pieniądze do ZUSu, a gdy na drodze zatrzymuje cię policja, to grzecznie podajesz dokumenty i czekasz na wypisanie mandatu.
Ja pierdole, co za ameba umysłowa. Ojciec tego intelektualnego odpadu powinien popełnić seppuku, zaraz po zutylizowaniu matki w jakimś piecu, bo przecież po połowie dali geny tej spierdolinie.
Łamiesz prawo, to ponoś tego konsekwencje. Tylko i aż tyle. Ciekawe czy to lewacka ameba umysłowa, bo pewne jest tylko, że jest głupsza od lewego trampka.
Ja pierdole, co za ameba umysłowa. Ojciec tego intelektualnego odpadu powinien popełnić seppuku, zaraz po zutylizowaniu matki w jakimś piecu, bo przecież po połowie dali geny tej spierdolinie.
Łamiesz prawo, to ponoś tego konsekwencje. Tylko i aż tyle. Ciekawe czy to lewacka ameba umysłowa, bo pewne jest tylko, że jest głupsza od lewego trampka.