Nie raz tak miałem. Wystarczy kogoś wyprzedzić i wjazd na ambicje murowany.
Jak wyprzedzasz lepszym autem to tylko taki zaciska zęby jak gorszym to za punkt honoru sobie taki stawia wrócić przed ciebie:D
Wypadek miał miejsce 4 listopada na autostradzie Minusińsk - Zherlyk. (…) Jak powiedział rzecznik miejscowej policji, aktor Minusińskiego Teatru Dramatycznego Wiktor Pietrowicz Bubenkow zginął na miejscu. Rejestrator zainstalowany w samochodzie artysty uchwycił ostatnie sekundy jego życia.
a najczęściej spinają dupę tacy którzy mają 110-150 koni pod maską, bo co ich ktoś będzie wyprzedzał, jednak
ja wychodzę z założenia że jak już jakieś auto , jadąc swoim tempem, dogoniłem, to po prostu wyrzedzam, a lekarstwem na to jest o wiele mocniejszy silnik
Rosja to chyba jedyny kraj na świecie, gdzie na pustej drodze dwa samochody muszą się na zmianę wyprzedzać i robią to oczywiście przy kosmicznych prędkościach, fatalnych warunkach atmosferycznych i na zakręcie na ciągłej. Nawet polskie dresiarskie ameby w E36 nie są tak durne żeby po opadach śniegu jeździć z taką prędkością