Wiem że wszyscy z sadistica by go ogarnęli, poskładali i zakopali i z downem później stworzyli prawdziwy zespół, ale pamiętajcie że te jebane czarnuchy wszyscy mają noże. I jak zaczynasz pomagać to sam możesz stracić wszystko. Jak byłem małolatem to też tak pierdoliłem ale teraz jak mam dzieciaki i doświadczenie życiowe niestety wiem że trzeba co najwięcej dzwonić po psy jak się nie ma samemu zdolności do walki albo jakiejś broni. Jakiemuś naćpanemu czarnuszkowi z afryki to nie jest wcale tak łatwo wpierdolić co widać wielokrotnie na filmach. A wyobraźcie sobie że jeszcze jesteście francuzami....przejebane po całości. Przecież to pizdeczki są w 99%.
Straszniejsze od tego ze czarny okrada bialego, jest to ze nikt nie reaguje. Ja rozumiem obawy przed jakims nożem czy cuś. Ale tutaj widac ewidentny braj jakiej kolwiek broni. Przeciez czarny z bronią nawet by nie pytal o telefon, tylko ściągał go z trupa, a nie szamotał sie jak ryba w przeremblu. Wiec myślę ze jeden wjazd z buta jakiegos white knighta załatwił by sprawe.