IE 10 to wg mnie najlepszy wybór na win8 . Firefox zaproponował beta Aurora, która po prostu nie działa. Reszta graczy nie zaproponowała nic. Za rok , dwa będą płakać, że IE ma monopol.
Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Najbrzydszy i najgorszy system jaki wyszedł z tej fabryki. Kompa mam dobrego, ale jakoś nie chce mi to gówno działać dłużej niż tydzień. O ile byłby normalny tryb awaryjny
Wy dostaliście to z nędznymi laptopikami i uważacie to za najlepszy system, a tak niestety nie jest
Win 8 sam pada, wypierdala się na plecy z niewiadomych powodów jak kiedyś Win ME. Kwestia sprzętu pewnie.
wątpię, byś w logu miał wpis "wypierdolenie się systemu z niewiadomych powodów" komputerowy mistrzu
Po prostu zjebali interfejs i ludzie nie chcą tego gówna kupować. Wy dostaliście to z nędznymi laptopikami i uważacie to za najlepszy system, a tak niestety nie jest. Swojego trzeba bronić choćby było totalnym syfem