Kolejna małolata która chce się wybić na robieniu z się Nie szmaty jak linkiewicz xd
Jak moja mloda w przyszłości odwali cos takiego to uznam ze poniosłem porażkę wychowawcza
Dobra nie zesraj sie, moga robić co chca a my możemy jechać po tych głupich kurwach. Kapisze?
Nikt im nie zabrania robić lasek ale zdobywanie atencji robieniem laski już jest źle postrzegane.
Poniżej prosty przykład myślenia tępaków:
1. Kobieta robi loda = normalna kobieta jakich większość
2. kobieta mówi do kamery, że robiła loda = kurwa, dziwka, szmata
I co z wami zrobić? Sami musicie zmądrzeć, bo obrażanie kobiet za to co normalne, TYLKO dlatego bo o tym mówią publicznie, świadczy o waszych problemach.
Tak samo jak obrażanie kobiet za to, że pokażą w kamerce swoją masturbację czy seks.
Czyli jak to robią prywatnie i nikomu nie pokazują, to jest dla was OK, a jak pokażą publicznie, to zaczynają się wyzwiska od kurw, dziwek itp.
Zmądrzyjcie ludzie. Dobrze wam radzę i wyjmijcie te kije z dupy.
Mogą mówić publicznie o czym chcą, dopóki to legalne.
No jak nie wiedzisz ze są to głupie kurwy to nie wiem jak ci pomóc.
powiedz mi srasz na kiblu czy publicznie? Skoro nie widzisz różnicy.
One nie są głupie i nie są kurwami. Są wyluzowane i wyzwolone seksualnie. Naprawdę żal mi ciebie człowieku, bo jesteś przegrańcem życiowym, który został skrzywdzony przez los i zieje nienawiścią do innych ludzi.
Aha, czyli dla ciebie piękno kobiecego ciała jest porównywalne ze sraniem?
Dalej chcesz się pogrążać? A może pora odwiedzić psychiatrę?
Może dobre leki by ci pomogły, bo ewidentnie cierpisz na jakąś chorobę.
Widzę w tobie ogromne sfrustrowanie, które jest dodatkowo połączone z wyjątkowo niską inteligencją i prymitywnym, wulgarnym zachowaniem.
One nie są głupie i nie są k***ami. Są wyluzowane i wyzwolone seksualnie. Naprawdę żal mi ciebie człowieku, bo jesteś przegrańcem życiowym, który został skrzywdzony przez los i zieje nienawiścią do innych ludzi.
Aha, czyli dla ciebie piękno kobiecego ciała jest porównywalne ze sraniem?
Dalej chcesz się pogrążać? A może pora odwiedzić psychiatrę?
Może dobre leki by ci pomogły, bo ewidentnie cierpisz na jakąś chorobę.
Widzę w tobie ogromne sfrustrowanie, które jest dodatkowo połączone z wyjątkowo niską inteligencją i prymitywnym, wulgarnym zachowaniem.
,
jak są takie wyzwolone i się tym szczycą w internecie to niech przyjmą konsekwencje swojego postępowania czyli krytykę społeczną, która nie musi tego akceptować.
nie dostrzegasz jak bardzo wulgarne są te dziewczyny.
A gdzie subtelność kobieca i dobry smak.
nie dostrzegasz ich fatalnego zachowania.
Krytyka jest OK (bo moralność ludzi jest różna), ale nie wyzwiska. Wyzwisk nie należy tolerować i zaliczać do krytyki.
One nikogo nie obrażały i nie popełniły żadnego przestępstwa.
Dlatego nie należy ich obrażać.
Serio? Kogo one wyzywają? Komu robią krzywdę? Żyją po swojemu i mówią co chcą, ale nie obrażają innych.
Tak samo czepianie się tej Linkiewicz. Po co ją hejtować? Tacy ludzie są najgłupsi z najgłupszych. Prezentują poziom wielokrotnie niższy od tej, którą obrażają.,
A co mało jest takich kobiet? Kobiety są bardzo różne, czyli tak samo jak mężczyźni. Wybór jest ogromny.
Do fatalnego zachowania to im brakuje, a brakuje.
Ale musisz sobie zdać sprawę, że w któryms momencie może się okazać,że nawet Tobie zacznie przeszkadzać czyjeś zachowanie
Są pewne kanony zachowania.
Pewne kulturowe prawdy