co Ty w ogole pierdolisz ? Buraki ze wsi, tak samo jak wielcy Panicze z miasta jeden chuj z tą roznicą ze buraki ze wsi są zdrowsi i mniej obojętni na ludzką krzywdę a to ze kolo z filmiku jest zwyklym chamem to widac ale po chuj odrazu najazd na wieś ? Moim zdaniem w miestach jest więcej matołów którzy sie kurwa nie maja czego czepic i z nudów odpierdalaja na wsi mimo XXI wieku wcale nie jest lekko nie jeden mlodzieniec musi zapierdalac na roli i niema czasu na myslenie jak by tu blizniemu dopierdolic ! ....no sie wkurwilem - wypracowany spokoj ducha chuj strzelił ... łapie bucha i poducha. Następnym razem wsi mi nie obrażać bo gdyby nie ona to chuje w miastach byście z głodu poumieralitak to jest jak jebane buraki ze wsi( nie obrażając normalnych mieszkańców wsi oczywiście) dostaną dofinansowanie z unii na uprawę buraków pastewnych i za te pieniążki nakupują sobie sprzętu i później "króla na tronie" kurwa rżną- do pieca z nimi!!!
Moja wieża za 100zł (ja używam słuchawek) z biedronki gra głośniej niż oni na tym filmie to WTF?
Około 160 zł (jak dobrze pamiętam), spokój z rodziną i sąsiadami + git jakość. Gorzej jak ktoś jest wsiórem...
Obrazek