jak ktoś stawia psa ponad człowiekiem to po prostu jest jebnięty. i daje się jeszcze do tego lizać po mordzie i powinien się leczyć nie ma na to żadnego wytłumaczenia ! psychiatryk i tyle !
Ludzie w tych czasach, mają więcej empatii do zwierząt niż do ludzi.
Ja myślę że ci wszyscy anty psiarze i kociarze ta ich nienawiść do tych zwierząt jest spowodowana tym że kiedy byli dziećmi rodzice im nie nie dali żadnego i tylko ojciec od czasu do czasu dawał się pobawić swoim ptaszkiem .
Jak bym miał do wyboru odjebac psa albo ciebie to wybrał bym ciebie. Nie wiem czy to brak miłości w dzieciństwie czy coś innego ale wiem jedno musisz być fest zjebana osobą....
Jeżeli jest pełno takich bezpańskich psów które tworzą watahy i atakują ludzi a władze mają to w dupie to niestety ale innego rozwiązania nie ma.
Ja rozumiem, ze jak ktos psa/kota zajebie przypadkiem, samochodem czy cos, albo gdy pies kogos zaatakuje no to trzeba odjebac, albo polowania OK.
Ale wyzywanie sie na bezbronnych zwierzetach uwazam za pojebane i takich pojebow leje po mordzie do nieprzytomnosci zeby taki chuj poczul sie tak samo jak to katowane zwierze. Nie ruszaja mnie flaki na wiezchu, obcinanie glowy itp., ale nienawidze znecania sie nad slabszymi istotami.