@up Jeśli ta wyglądająca, jak typowy Zbychu baba pracuje w zawodzie i do jej obowiązków należy rozładunek, to nie rozumiem, w imię czego te "dwie cipki" mają jej w tym pomóc. Jeśli zamówisz sobie stół dębowy do domu z usługą rozładunku i przywiozą Ci to dwie baby, to sam zaczniesz to wnosić, albo im pomożesz, mimo zapłaty za usługę? Ja pierdolę - płacę, żądam. Co innego trochę pomóc, a co innego odwalić za kogoś robotę.
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.@up Jeśli ta wyglądająca, jak typowy Zbychu baba pracuje w zawodzie i do jej obowiązków należy rozładunek, to nie rozumiem, w imię czego te "dwie cipki" mają jej w tym pomóc. Jeśli zamówisz sobie stół dębowy do domu z usługą rozładunku i przywiozą Ci to dwie baby, to sam zaczniesz to wnosić, albo im pomożesz, mimo zapłaty za usługę? Ja pierdolę - płacę, żądam. Co innego trochę pomóc, a co innego odwalić za kogoś robotę.