Tak uważam ja i wielu Expertów w tej dziedzinie między innymi Peter Attia, Shawn Baker, Eric Berg i Professor Bart Kay ze specjalizacją w fizjologi i chorobach sercowo naczyniowych dlaczego uważasz inaczej mogę wiedzieć bo przecież nie napisałbyś czegoś tak głupiego od tak bo Ci się wydaje że tak jest, prawda?Bieganie na przykład powoduje powstawanie tłuszczu trzewnego i nawet maratończycy pomimo że są mega chudzi mają dużo owego tłuszczu, dodatkowo badania epidemiologiczne wskazują że najbardziej skorelowane ze zdrowiem i długością życia jest na pierwszym miejscu siła mięśni na drugim ich rozmiar oby dwie te rzeczy budujesz wyżej wymienionym ćwiczeniami
Tak uważam ja i wielu Expertów w tej dziedzinie między innymi Peter Attia, Shawn Baker, Eric Berg i Professor Bart Kay ze specjalizacją w fizjologi i chorobach sercowo naczyniowych dlaczego uważasz inaczej mogę wiedzieć bo przecież nie napisałbyś czegoś tak głupiego od tak bo Ci się wydaje że tak jest, prawda?Bieganie na przykład powoduje powstawanie tłuszczu trzewnego i nawet maratończycy pomimo że są mega chudzi mają dużo owego tłuszczu, dodatkowo badania epidemiologiczne wskazują że najbardziej skorelowane ze zdrowiem i długością życia jest na pierwszym miejscu siła mięśni na drugim ich rozmiar oby dwie te rzeczy budujesz wyżej wymienionym ćwiczeniami
Kiedyś poznałem gościa który opowiedział mi i moim znajomym czym się zajmuje, był to jakiś trener personalny pierdolił z godzinę czasu o swojej pracy jak buduje u ludzi wewnętrzną siłę i że z tego się utrzymuje, już w połowie jego gadki słuchać mi się nie chciało a gdy zaczął pierdolić o wlewach kawowych do odbytniczych to wstałem i poszedłem na fajkę zastanawiając się jakim trzeba być zjebem żeby takiemu typowi jeszcze za to pierdolenie płacić. Po twoim komentarzu widzę że jednak jest zapotrzebowanie.
Wyżej wymienionymi ćwiczeniami w pierwszej kolejności MASAKRUJESZ swoje stawy i ścięgna oraz fundujesz sobie przepukliny od stóp do głów. Rób tak i zostań kaleką przed 50-ką, cały sadistic chętnie cię wówczas obejrzy a tych "ekspertów" to podeślij do mnie mam 3 tony kamienia do przerzucenia niech mi to zrobią w dwóch-trzech krótkich seriach zapłacę im darmową podwózką na SOR tylko nie gwarantuje że zdążę zanim zdechną na skręt kiszek.
mało rzeczy mnie tak brzydzi jak kobieta agresywna z błahego powodu
Napisałem że ćwiczenia jeśli są wykonywane prawidłowo to poprawiają każdy element ludzkiego ciała w tym stawy i ścięgna, można je niszczyć to prawda jeśli ktoś trenuje w nieprawidłowy sposób lub ma dietę niedoborową
Emanująca publicznie głupota to nie jest błahy powód. Że
szkodzisz sobie to twój problem, ale jak jest ryzyko, że ktoś o małym rozumku przeczyta twoje rewelacje i im uwierzy, robiąc sobie przez to krzywde, to wybacz, zareaguję zawsze, i nie obiecuję, że kulturalnie, bo nie mam takiego obowiązku wobec ciebie.
Halo, TO właśnie jest nieprawidłowy sposób: duże obciążenia i krótkie serie, co gorsza "połówek" (szarpiących powtórzeń).
Zapomniałam wcześniej dodać, że wykończysz także swoją pikawe. P.s widziałeś kiedyś tutaj filmiki jak koksy "zrywają mięśnie" na siłce? Napisałam w cudzysłowiu, bo w rzeczywistości nie jest to stricte kontuzja mięśnia, tylko właśnie ścięgna, które nie wytrzymało pojebanego obciążenia. To najczęstsza kontuzja takich "ekspertów" jak ty. Proszę doucx się troszkę z biologii a potem zerknij w statystyki jak długo trwa kariera przeciętnego ciężarowca i jak się ona kończy.