JPRDL.Jak jest przykaz odstrzału niedzwiedzia, to go odstrzeliwujesz tak aby było to zrobione szybko i bezpiecznie, a nie próbujesz pokazać mu jaki to z Ciebie kozak i go na gołe klaty wyzywasz. Widzę, że coś tu się sporo pizdawek zaroiło co honor spod bloku do prawdziwego życia próbują przenieść. Rozumiem, że jak chcesz rosół na obiad, to wpierw idziesz wyzwać koguta na honorowy pojedynek. Bo kunwa nagle nawet zjedzenie obiadu to kwestia honoru. We łbach się poprzewracało od napinania się w internecie.
Chuj mnie obchodzi czy to polowanie czy kłusownictwo czy jakiś inny gangbang. Obudzenie śpiącego niedźwiedzia żeby go odjebac to skurwysyńtwo w czystej postaci i te jebane ruskie ścierwo powinno zdechnąć tak samo. A i jeszcze jedno, w chuju mam wasze opinie. Jeśli ktoś uważa że zabicie niewinnego i do tego wyrwanego ze snu zwierzaka jest super,to jest taka sama spierdolina umysłową jak te ruskie skurwysyny.
Tak jak mówiłem. Każdy kacap rodzi się zbrodniarzem wojennym i wysysa bestialstwo razem z mlekiem wymieszanym z alkoholem z cycka zezartego przez krokodyla swojej matki kurwy pijaczki.