I szkoda że taki final , baba zero mózgu dzieciak wyrośnie na debila więc znów ludzkość przegrywa.
Nie masz racji.
Przemyśl co za głupoty gadasz.
To są biali ludzie. Rasa wymierająca. To, ze kobieta nie pomyślała może być wynikiem wielu rzeczy, ciężkiego dnia, nawały obowiązków, zwykłego ludzkiego błędu.
I jej białe, europejskie dziecko.
Niewinne, stanowiące potencjał dla nas, białych ludzi.
Uważasz, ze potencjał mały bo matka coś przeoczyła? A niech będzie po Twojemu że głupia.
Ale dzieciak może stanowić wyjątek i być inny, Mieć geny po tacie, sasiedzie lub listonoszu. I być jednym z nas, ostoją cywilizacji.
Hahahaha ja p🤬le wyjdź czasem z piwnicy to ogarniesz że debil to debil nie zależnie od koloru skóry. Ostojo naszej cywilizacji xD
E, gówniarz jesteś skoro nie rozumiesz jeszcze, że nasz debil jest lepszy od obcego debila.
A jakbyś chciał z tym polemizować, to znaczy ze dla Ciebie wszystko jedno, czy Twoje otoczenie jest białe, czarne czy czerwone. I czy Twoją matkę, siostrę czy kochankę rypać będzie biały czy czarny.
A jeślib odpowiesz, że Ci wszystko jedno, to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać.
Nie wszystko jedno ale p🤬lenie że biali są nie wiem mniej glupi od np azjatów to poj🤬e. Świat powinni tworzyć mądrzy a nie zjeby. I oczywiście że wolałbym gdyby nie było np żydów czy cz🤬chow ale to za dużo nie zmienia. A debil nie powinien być traktowany na równi z kimś kto ma trochę rozumu i nie idzie ulicą z dzieckiem.