Każdy myślący człowiek jest ateistą.Rozpierdala ja mnie tacy ludzie co chodzą do kościoła, przyjmują czarodzieja w domu, chrzcza i posylaja dzieci na religię, biorą ślub kościelny a wkurwiaja i śmieją sie z pazernosci księży.
Albo jesteś katolem i bierzesz swoją religie z dobrem całego iwentarza albo chuj z ciebie a nie katolik. Swoją religie maja utrzymywać jej wyznawcy.
Ja nie chodzie do kościoła, nie daje kasy czarownikom, nie przyjmuje w domu, nie ochrzcilem dziecka, miałem ślub cywilny i jak zdechne to będę miał pogrzeb świecki.
Przyjales w domu typa i nie zapłaciłes za usługę dla mnie tak to wyglada
Nie wiem jakich wy macie plebanów w swoim pobliżu a raczej na kogo ich wasze otoczenie same wyhodowało, ale jeżeli chodzi o kolędę to nie spotkałem się z wymaganiem kasy
Rozpierdala ja mnie tacy ludzie co chodzą do kościoła, przyjmują czarodzieja w domu, chrzcza i posylaja dzieci na religię, biorą ślub kościelny a wkurwiaja i śmieją sie z pazernosci księży.
Albo jesteś katolem i bierzesz swoją religie z dobrem całego iwentarza albo chuj z ciebie a nie katolik. Swoją religie maja utrzymywać jej wyznawcy.
Ja nie chodzie do kościoła, nie daje kasy czarownikom, nie przyjmuje w domu, nie ochrzcilem dziecka, miałem ślub cywilny i jak zdechne to będę miał pogrzeb świecki.
Przyjales w domu typa i nie zapłaciłes za usługę dla mnie tak to wyglada
A tamtejsze katabasy to już esencja kołtuństwa. Żeby parę słów na pogrzebie przeczytał, trzeba słono zabulić, a jeszcze się skurwysyn dwa razy przy tym pierdolnie i pomyli nazwisko zmarłego.
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."Dla mnie KK ma funkcję taką, abym mógł spokojnie w Polsce chodzić po ulicach wszystkich dzielnic i o wszystkich porach i tak czynię. KK w pewnym sensie trzyma w ryzach debili. Komuniści i inne lewactwo prowadzi do tego co we Francji.
A co jest w laickiej Francji, gdzie hołota jest coraz bardziej bezbożna? Widzisz sam.
P.S.: Zapamiętaj, że ja nie bronię KK, ale gdy w jednym zestawieniu jest KK i komuniści/inni czerwoni, to zawsze pojadę po czerwonym ścierwie. Nie tylko dlatego, że Polska istnieje tylko dzięki KK... nie było by nas wcale gdyby nie Watykan i Czechy... czego czerwona zaraza nie może wybaczyć, bo muszą kłamać zawzięcie aby indoktrynować następnych debili. JA po prostu nienawidzę czerwonych i bym do nich "z Kałacha bił".
Szwajcaria - najbardziej zlaicyzowany kraj Europy w którym bezpieczenstwo jak i poziom życia są na wyższym poziomie niż u nas który z określeniem prawdziwej tożsamosci i jakosci pustynnych 'inżynierów' nie ma problemów i do lewactwa im daleko świadczy o czymś zupełnie przeciwnym (z Czechami jest podobnie) - wiec twierdzenie że czarna propaganda (której pochodną jest czerwona propaganda) ma decydujący wpływ na 'trzymanie w ryzach debili' to zwykłe ploty zbudowane na braku rzetelnej wiedzy w temacie - konkordat i 3 dekady religijnej indoktrynacji (wiecej godzin nie mającej nic wspónego z nauką religii niż historii! czy biologii! w szkole to jakiś posrany lewacki absurd) ewidentnie 'zrobiły robote'...
To nie jest kwestia laickosci (o czym wprost swiadczy 'brak hołoty' w zlaicyzowanej Szwajcarii Irlandii Hiszpanii Czechach w przeciwienstwie do turbokatolickich Włoch) tylko specyfika Franzuców - 'wynalazców' 'współczesnej rewolucji' w której król skonczył na gilotynie zaciągnięty tam przez tłum - tak jak my Polacy mamy zwyczaj siedzieć potulnie i dawać sie robić w jajo cwancykom do momentu aż nas coś wqrwi na tyle mocno żeby wywołać narodowe powstanie - tak u nich wystarczy odrobina i już wychodzą na ulice - taka tradycja...
Nie byłoby nas bez Watykanu ? Istniejemy jako panstwo/królewstwo dzieki Czechom (chrzest) i Cesarstwu Rzymskiemu pod wodzą króla Niemiec (Otton3) który koronował (uznał) Bolka Chrobrego jako króla Polski - a zrobiliśmy to tylko dlatego by nie skonczyć jak prusowie i reszta 'pogan' - 'Watykan' i współczesnie rozumiany 'katolicyzm' to miał tyle wspólnego z obroną naszych granic że przy jego aprobacie banda biskupów po zawiązaniu konfederacji targowickiej sprzedała carycy naszą niepodległość wystraszona laickimi reformami (defacto chodziło o zniesienie panszczyzny na czym KK straciłby krocie) jakie miała zagwarantować konstytucja.
Wiec jesli faktycznie i rzeczywiście 'nienawidzisz czerwonych' (jak ja) i masz ochotę 'bić do nich z kałacha' (ja mam ochotę nqrviać z bazooki) to musisz równiez nie znosić czarnych - bo czerwone jest jedynie lekko zmodyfikowaną kopią czarnego - jesli sie tego nie dostrzega to ewidentnie jest jakis problem z optyką
@Rasael: Pierdoli mnie co myśli lewackie ścierwo. Wszyscy nadają się do gazu, od faszystów, przez nazistów, socjalistów, marksistów, trockistów, maoistów, komunistów aż do fanatycznych antyfaszystów. Zabić ich to za mało, dlatego w chuju mam co myślą.
Szwajcaria - najbardziej zlaicyzowany kraj Europy w którym bezpieczenstwo jak i poziom życia są na wyż......
Nie było wtedy jeszcze Niemiec, a Słowian było od chuja i graniczyliśmy z Cesarstwem Rzymskim
Co do czarnych - jak każda pierdolona organizacja kapłanów, jest ona państwem w państwie. Działa w swoim interesie. Polski KK działał na szczęście głównie w interesie Polski, przez stulecia. Żaden inny obcy twór nie dbał o Polskę tak długo. Żaden.
Żaden inny obcy twór nie dbał o Polskę tak długo. Żaden.
Co do Watykanu - oni mieli swoje interesy, inne niż KK w Polsce, inne niż KK w Hiszpanii itd.. Czasem było nam po drodze, czasem nie - Watykan jest jak baba - idzie się kurwić z tym, gdzie się czuje bezpieczniej.
Nasi czarni są nam bardziej pożyteczni, choć sporo to nas kosztuje, ale bez nich będzie w chuj gorzej. Nie ma lepszej alternatywy, niestety.