Kto wam kazał wybierać ryżego na kolejne 4 lata?
20 łebków... jakby tak kazdy narzekajacy wyszedl z internetu to by bylo troche wiecej niz 20 łebków, no ale coz - mentalnosc polakow... ja osobiscie jeszcze widze nadzieje w warszawskich kibicach (juz chuj nie obchodzi mnie za kim kto) ale chyba tylko oni sa w stanie ruszyc dupe na ulice.
ooo kolejny wielki obrażony.
A skąd ty wziąłeś debilu te twoje prawdy objawione o moim klepaniu biedy? Ja nie szukam wroga. Ja widzę wroga a jak ty go nie widzisz, to jesteś pierdolonym debilem i zaliczasz się do grupy, o której pisałem wyżej.
W łeb się jebnij tymi prawdami.
No wlaśnie, czyli albo jestem z tobą albo przeciwko. To ja jestem przeciwko, ale w tak kretyńską retorykę nie dam się wciągnąć, więć życzę niemiłego wieczoru z bólem dupy.
Jeśli po ostatnim opublikowaniu stenogramów rozmów...
Ja nie jestem obrażony. Weź sobie słownik i sprawdź, co to oznacza. Jestem zbulwersowany (twoim debilizmem), wkurwiony (na rządzących i twój debilizm), ale za bardzo mnie nie obchodzisz, żebym się na ciebie kurwa obrażał. To nie podstawówka.
Na wyborach byłem, wybrałem innych, tępa ruro, więc podtrzymuję to co powiedziałem - żebyś zdechł, żeby zdechli wszyscy, którzy wybrali tuska, cały czerwony elektorat, jak już padniecie, to może, kurwa, może tu będzie dobrze.