Szlachcic_Cygański, nie dziwie ci się, że wolisz ciapaków, bo sam nim jesteś brudny cyganie.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon
Masz prostaku.
Słuchaj głupku. Gdybyś sobie zadał trud dokształcenia się w temacie ZANIM się wypowiesz to byś wiedział, że najpierw pogłoski, a następnie potwierdzone doniesienia o takiej broni są dostępne dłużej niż trwa twoje nędzne życie. Chciałem być uprzejmy i podać ci źródło, gdzie mógłbyś zacząć szukać tych dowodów, ale skoro jesteś zwykłym prostakiem, który rozumuje w kategoriach "zagiąć/nie zagiąć", to nie będę więcej tracić na ciebie czasu...
Pewnie myślisz, że mnie zagiąłeś. Lumpie, sparafrazowałeś słowa kolanki i myślisz, że wklejając link do wikipedii wzbudzisz szacunek, bo sam z siebie rzekomo interesujesz się tak mało popularnym zagadnieniem. W Polsce również mamy przedstawicieli "semickich genuf". I to całkiem pokaźną liczbę...
Słuchaj głupku. Gdybyś sobie zadał trud dokształcenia się w temacie ZANIM się wypowiesz to byś wiedział, że najpierw pogłoski, a następnie potwierdzone doniesienia o takiej broni są dostępne dłużej niż trwa twoje nędzne życie. Chciałem być uprzejmy i podać ci źródło, gdzie mógłbyś zacząć szukać tych dowodów, ale skoro jesteś zwykłym prostakiem, który rozumuje w kategoriach "zagiąć/nie zagiąć", to nie będę więcej tracić na ciebie czasu...