największy pajac z filmu to ten operator kamery. koleś pewnie chętnie poświęciłby cały dzień na dochodzenie dlaczego młody czegoś nie wie, zamiast pokazać mu w 5 sekund jak to zrobić. sam pewnie jest głąbem, którego traktowano adekwatnie i teraz odbudowuje swoje ego.
wyjebałbym jak psa za płot za takie tracenie czasu.
stul pizdę, za głupotę się płaci a każdy ma to na co sobie pozwolił. rozwijać bardziej tej myśli nie będę, bo i tak nie pojmiesz
A gdzie kurwa instruktor od szkolenia stanowiskowego? Zamiast mu wyjaśnić to sobie jaja z niego robią. A słychać po głosach że to takie matoły że jak pierwszy raz sami mieli wiertarkę w rękach to pewnie gwoździe nią wbijali.
Praktykę masz, ucz się.....
Praktyczna nauka zawodu polega na tym, że uczniowi się pokazuje jak i potem wymaga się powtórzenia czynności. W praktyce kończy się to kilkunastoma zjebkami, ale coś z tego wychodzi w końcu. Ambitny i kumaty uczeń obserwując pracę innych również się uczy.
Ja rozumiem, że piętnastolatek nie umiejący używać wkrętarki jest debilem, ale ten nagrywający jest nim również.
20 lat temu byłem we Francji, dał mi Francuz wiertarkę to wierciłem, dał mi szlifierkę kątową, to ciąłem...
Szef nie mógł zrozumieć, że potrafię pracować tymi narzędziami...
Może równamy do Zachodu???
A kim może być koleś w szkole średniej na kierunku który go interesuje np informatyka a nie ma pojecia jak się używa myszki lub klawiatury. Gość jest na praktyce czyli w szkole średniej. Sam wybrał kierunek do którego mu najbliżej a nawet nie wie takiej podstawowej rzeczy. Jak tak wszyscy bronią takie lebiody to później jest efekt że same tumany dookoła. Typ właśnie dostaje lekcje od życia ze nicnierobienie i nie interesowanie niczym prowadzi do nikąd go. A kasa sie od starych cale życie nie sypie.