Nert napisał/a:
@skin88 zesrałeś się już? Gdyby moja córka zdradziła swojego męża, sam bym ją wyjebał przez okno i to jeszcze przed nim. Kurestwo trzeba tępić, za wszelką ceną, wszelakimi środkami.
Jesteś zwykłą parówą i jebanym dzikusem, materacem u nich w sypialni nie byłeś i chuja wiesz co było przyczyną, i czy w ogóle faktycznie w grę wchodziła zdrada, chuj ci w dupę
100Burned napisał/a:
Za mniej podłe występki ludzie na świecie umierają a zdrada się kwalifikuje jako czyn wymagający szczególnego potępienia. Z resztą, nie cierpiała, nie dostała maczetą, nie została podpalona czy pobita na śmierć. Ot parę sekund lotu i kasztan o chodnik.
dla mnie sprawa jest prosta, ktoś Cię zdradził, znaczy się nie jest wart twojego zaufania, twojego czasu, biorę co moje i wypierdalam, proste jak jebanie, pozatym, ludzie bez powodu się nie zdradzają, nie wiemy czy w ogóle chodziło o to a nawet jak to nie wiemy co było powodem, a jak gość okazał się np. Impotentem? Albo sam ruchał na boku? Albo chociażby nie bolcował jej tyle ile potrzebowała? Dużo nie trzeba żeby kobite przy sobie utrzymać, rzucić czasem komplementem, zabrać gdzieś, przynieść kwiaty bez okazji, i ruchać, ruchać i jeszcze raz ruchać, codziennie 2-3 razy, porządnie spierdolonej kobiecie nie chodzą inne chuje po głowie, a tego typu frajerstwo popierają te wszystkie miękkie fajki, które nie potrafią przy sobie baby utrzymać i oni tacy zranieni i by się mścili i mordowali, bo baby ruchać nie potrafią, poza tym jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i tego typu arabskie akcje białym nie przystoją, facet powinien mieć jakąś swoją godność i honor, a nie być zjebanym damskim boksrerem, rozpierdalają mnie zawsze te jebane cipy z sadola które przyklaskują tego typu zjebom, co ty Chłopie wypisujesz za bzdury, nie cierpiała, no proszę Cię, nie urodzi dziecka nigdy, nie zasterzeje się, nie ma jej przez jebaną ciotę z przerośniętym ego, jesteśmy ludźmi i zachowujmy się jak ludzie.