lith udany hejt, aż mi się przykro zrobiło, maciak
Nawet nie wiem po co się dalej wdaje w ta dyskusje, ale co mi tam.
Czytajcie do końca co napisałem a nie tylko pierwsze 3 zdania, domyslam się ze wasz mózg nie jest w stanie przyjąć tyle literek na raz, ale poskładajcie je w zdania i przeczytajcie jeszcze raz a może uda wam się zrozumieć o co mi chodzi. Odchodząc już od tematu abonamentu.
Chuj mnie to obchodzi ze to jest discovery czy comedy central gdzie teraz leci polska wersja tego gówna (bo o ta właśnie wersje mi chodzi), gdzie banda debili bezcelowo rozpierdala sobie co popadnie za pieniądze które spadły z nieba, a wy im jeszcze bijecie brawa osiągając przy tym poziom skurwienia umysłowego: expert, gdzie za ta sama kasę można by było nakręcić choćby równie chujowy program jakim jest dom nie do poznania, przynajmniej jakaś polska rodzina by na tym skorzystała, ale co ja tam wiem przecież Polska to 2 hameryka, szkoda tylko ze oprócz liczby ludzi otylych, tepych, leniwych itd. nie możemy ich dogonić pod względem dobrobytu, gdzie zwykły debil na zmywaku jest w stanie utrzymać dom samochód i 4 osobowa rodzinę, ale co ja tam wiem.
Przepraszam was bardzo że napisałem post w tym temacie
a tak na poważnie to baaaardzo duże coś w wasza obesrana dziurę