Kurwa, jak zwykle homofobia kwitnie... Co ciekawe, większość "bojowników" antygejowskich najczęściej jest kryptogejami i z powodu nierozumienia swoich uczuć zaczynają zachowywać się agresywnie w stosunku do ludzi, którzy przyznają się do bycia gejami.
Kurwa, założę się, że 99% debili piszących "zabić gejów", "jebać homosiów" itp. NIGDY nie spotkała geja, a poglądy wyciągnęła z domu w którym katolicki tatuś i pobożna mamusia godzinami dyskutują jaką rolę odegrała w ich życiu Biblia, jak bardzo kochają wszystkich ludzi i jak bardzo chcieliby się pozbyć gejów -_-
Ja rozumiem - sadistic, ale serio, czasami przesadzacie
Ta jasne, większość bojowników antygejowskich jest kryptogejami - ok jasne że tacy się zdarzają, ale po chuj wyolbrzymiasz czerwony ścierwojadzie. Od razu widać jak lewaki kochają manipulacje danymi.
Jestem narodowcem i napisze że większość lewaków używa wibratorów analnych z wizerunkiem stalina
@Defect niestety nie będzie piwa bo nie było "cliffhangera" No i to nawracanie jest trochę przereklamowane (tak samo jak leki, które rzekomo leczą homoseksualizm), ale rozumiem Twoją argumentację i szanuję twoje zdanie.
Co do mojego wesołego "loga":
"Prawnicy wyjaśniają, iż samo noszenie koszulki z sierpem i młotem nie jest przestępstwem propagowania totalitarnego ustroju komunistycznego. Byłoby nim, gdyby łączyło się z jego gloryfikowaniem."
Źródło: prawo.rp.pl/artykul/886671.html
Pozdrawiam