@UP
no tak, skazywanie za "wolność słowa" jest dla Ciebie normalne? Nikt nie neguje tego, że za burdy z policją, innymi kibicami należy się kara - jak ktoś krzyknie "DONALD MATOLE" to jest przestępcą? Według takiego myślenia 90% gości na imieninach u cioci powinno być skazanymi. Prawdziwi przestępcy są uniewinniani (przykład z zabójstwem Pana Papały) a inni są przetrzymywani w więzieniach za nic - no ale, wyrażanie własnych opinii do dla Ciebie "łamanie przepisów" - tylko czekać aż ktoś nazwiesz kogoś pedałem i dostaniesz wyrok.
Jeśli Ja i jakiś Pan X mielibyśmy jakiś "problem" ze sobą... to poprostu sekundant (nawet wykwalifikowany z urzędu" podpisujemy, że chcemy się bić i się napie**alamy... nikt nie ponosi odpowiedzialności za obrażenia, a za ew. leczenie płacimy sami za siebie.
Czemu kibole są tak jechani za to, że lubią sie napie**alać w imię barw klubu?
Zwykly wihazdlo gdzie wielu w Polsce. Pani Kasia tez sprawia wrazenie na wyrochana cipe. Kula im w leb i Pospieszalskiemu za caloksztalt. Poogladajcie jak stadion Legly wygladaj po derbach, zamieszkki w Talinie, zamieszki w Geteborgu, Atenach itd itp. Cholote krutko za morde. Jestem kibicem i (paradoksalnie) ciesze sie ze ta szmata nie gra dalej w pucharach. Wstyd.