Po pierwsze primo , każdy materiał w TVN jest zmanipulowany tak , żeby poprzeć odpowiednią tezę .
Po drugie primo , dane o tym , że odsetek homoseksualistów wśród pedofilów jest ogromny są ukrywane, a ludzie informujący o tym są ścigani po sądach
Po trzecie primo . to właśnie środowiska homoseksualno lewicowe najbardziej krzyczą o pedofilii w kościele vide Biedroń , Shering -wielgus , Michnik
Cały czas nie możecie skumać, że nie chodzi o to, że są tylko, że świadomie ich ukrywa i zaprzecza o ich istnieniu?
To tylko świadczy o bezsilnosci wymiaru sprawiedliwości, albo mamy rzecywiscie do czynienia z aferą o ogromnych rozmiarach i to nie tylko w KK ale i we wszystkich dotychczasowych rządach.
Za komuny pedofile w koloratkqch działali jeszcze bardziej bezkarnie np Jankowski. Co najwyżej werboweała ich bezpieka. Potem włos im z głowy nie spadł za Solidarności, SLD, UW, PO czy teraz PiS. Wygląda to na jakąś pedofilska miedzynarodówkę, bo Latowski nakrecił film o pedofilach wsród ludzi kultury i tez chuj sie wielki stał.
Raka trzeba palić kompleksowo, bo inaczej tylko sie przeniosa z KK do edukowania dzieci pod płaszczykiem LBGT.
A ja gdzieś napisałem, że pedofilia w KK to wina PIS? Problem jebania dzieci przez księży istnieje od początku istnienia kościoła.
Za komuny księża dupcyli dzieci tak jak i dziś za pisowskiej neokomuny. Wtedy byli pod ochroną i dzisiaj też są.
Śmieszni są dla mnie politycy PO ujadający o księżach pedofilach. Rządzili 8 lat... mogli ten problem rozwiązać.
Tyle ze pedofilia w KK to tylko ułamek zagadnienia. I nie tylko w KK pedofile sa chronieni, Jest pełno afer pedofilskich gdzie zamieszani sa politycy czy wysocy urzednicy np Belgia czy Litwa, a winnych nie ma. Ludzie zamieszani znikaja w dziwny sposób, zaciera sie slady i wsadza niewinnych do pudła.
Np sprawy odnośnie Marc Dutroux, Drasius Kedys. Tam to sie dopiero imby odpierdalały.