Wysłany:
2013-06-08, 13:46
, ID:
2211093
4
Zgłoś
eh te nasze rodaczki, u nas porządnę katoliczki a za granicą ciągają kutasy jakby mieli je wycofać, solarka żeby się do ciapatego chłopaka upodobnić, który miecha wcześniej ruchał koze teraz kiedy może to zalewa forme i tak czasem stoje na pkp w szczecinie i widze jak wysiadają z pociągu z jebanego berlina, 10 starych szwabów, reszta ciapate ze swoimi worami na sperme, które jakby sie nie starały i po niemiecku szprechały i tak wiadomo kto co i skąd.
Może w końcu sami ich zaczniemy eliminować, kto ich bedzie szukał? Moj plan taki, pare ekip strona czy forum gdzie ludzie pisaliby np mam w bloku ciapatych lokatorów, wjazd, wpierdol, do busa na pake i najlepsza kwestia moim zdaniem, czyli utylizacja, do której potrzebna jest kurewsko wielka świniarnia, wiecie taki zakład gdzieś w wypizdziewie, wrzucam transport ogłuszonych muslimow do nory, w gębe troszke wieprzowinki, na ryj taśma, ostry wpierdol aż rączki nóżki połamane i na koniec wrzucam kurwe do chlewu, a nie wiem czy wiecie że świnie opierdolą wszystko, buty, kości, zęby, nie ma po nim śladu, co myślicie? jakby w każdym mieście miec taką ekipe mozna wtedy pokusic sie o wrzucenie filmiku czy tam fot do neta, niech kurwy wiedzą co je tu czeka, no i postępując tak jak żydostwo mamy pewność ze zamachowcy samobojcy nie wjadą bo do nieba nie pojda:D Co myslicie? Pojebało mnie do reszty, do całosci układanki brakuje mi tego farmera któremu mozna by swinki dokarmiać