calibra wyglada jak gowno wolniejsza od wielblada przerobiony matiz z kadetem tak wyglada
Co jest w nich legendarnego?
Co z tego żę Calibra miała dobrą aerodynamikę skoro ważyła ZA DUŻO miała chujowe zawieszenie a w środku wyglądała dalej jak Vectra?
W ogóle Ty wiesz co znaczy "zapierdala jak szalona" ?
Założę się o dom i czterech murzynów że to "legendarne" C20XE wymięknie przy B16A4 1.6 VTEC i nie ważne czy prosta czy zakręty.
Opel Calibra już na desce kreślarskiej był chujowym samochodem i nic tego nie zmieni!
I weź mi kurwa napisz co ta "calineczka" potrafi bo się zaraz poleje ze śmiechu
Ludzie nikt mi nie powie calibra jest fajna jeśli nikt z niej nie zrobi samolotu( 99.9 procent to boiingi) mieli dobry pomysł ale niestety projektanci zjebali całość. Moim zdaniem każda kalibra wygląda jak z kibla ale 4x4 turbo miała potencjał zabrakło zioła by projekt dokończyć.
Nie daję piw fantastico.dlaczego wszyscy przegapili jaki kumpel z tego typa co prowadzi - ziomek, właściciel auta go kurwa błaga a ten popierdala dalej by 5s później rozkurwić mu samochód. dobrze że chociaż hajs oddał.
skurwiel.
5 tysi za tego złoma? z jakiej wsi jestescie? musze tam otworzyc komis
Ehh dresiku gdybyś ty miał chociaż połowę wiedzy tych z Fifth Gear
Pokaż mi JAKIEKOLWIEK sukces Opla Calibry! JAKIKOLWIEK!
( nie liczymy pucharów wsi Wąchock)
To tyś w dupie był i gówno widział.
Poza te swoje Parzymiechy dolne Calibrą nie wyjechałeś i myślisz żę to najlepsza fura na świecie bo sołtysa Seicento jest wolniejsze
Syneczku 1.4 Hondy objeżdża to gówno zwane Oplem o pojemności 2.0 ! Więc zamilcz lepiej.
Btw co to jest "fith gear"
A co do programów to wole "Top Gear"
A teraz sio bo sobota jest więc w remizie impreza!
Co ty gadasz? Jaki potencjał?
Przecież Calibra to tapczan na kołach.
Wsadzenie mocnego silnika do czegoś co tak na prawdę jest Oplem Vectrą nie mogło wypalić!
To żę na prostej (jako tako) się o zbierało, w zakrętach nie miało najmniejszych szans!
Wersja turbo miała wg katalogu 6,8 do setki (a jak wiemy raczej to nierealne)
160 konna, wolnossąca Honda Civic z tego samego roku miała do setki 7,3 sekundy ... WOLNOSSĄCA i słabsza o 50 Km!
Uturbione Hondy schodzą poniżej 5 sekund a od 100 do 200 robią w 6-7 sekund.
Calibra to badziew i kropka.