z tym ze jest różnica miedzy muzułmaninem który nie jest imigrantem , a imigrantem uciekającym z kraju za kasą z socjalu który jest muzułmanem,
Ale im te jebane, makaronowe, tepe, lewackie, jebane (jesli sie powtarzam to znaczy ze tbyło to potrzebne) łby musza parowac kiedy slysza prawde od muzułmanina
We francji jest 5mln muzłmanow. Zamachów ile było w ciagu nie wiem? 20 lat? 10? 20?
Niech za kazdy zamach bedzie odpowiedzialne 10 ludzi. 200 muzulmanow cos odjebalo we francji w przeciagu dekad.
200 na 5.000.000 to jakies 0,004%.
4.999.800 / 99,996% muzułmanow we francji nie ma nic wspolnego z islamskim ekstremizmem i funkcjonuje powiedzmy poprawnie.
Chuja uslyszeli prawde od debila a ty lykasz takie gowna jak na prawactwo debilne przystalo. Francja zimportowała tania sile robocza i kilkunastu pojebow, dzieki temu sa krajem jakim są, z gospodarka 6 razy wieksza od polskiej. Bo nie rzadzą nimi prawackie gowna
We francji jest 5mln muzłmanow. Zamachów ile było w ciagu nie wiem? 20 lat? 10? 20?
Niech za kazdy zamach bedzie odpowiedzialne 10 ludzi. 200 muzulmanow cos odj***lo we francji w przeciagu dekad.
200 na 5.000.000 to jakies 0,004%.
4.999.800 / 99,996% muzułmanow we francji nie ma nic wspolnego z islamskim ekstremizmem i funkcjonuje powiedzmy poprawnie.
ch*ja uslyszeli prawde od debila a ty lykasz takie gowna jak na prawactwo debilne przystalo. Francja zimportowała tania sile robocza i kilkunastu pojebow, dzieki temu sa krajem jakim są, z gospodarka 6 razy wieksza od polskiej. Bo nie rzadzą nimi prawackie gowna