CzerstWybut napisał/a:
Jak nie widzisz różnicy między katolicyzmem w rozwinietym państwie a islamem w zacofanym to musisz być zdrowo jebniety lub być mocno zlewaczały i ci myślenie przysłania powtarzanie tego samego pierdolenia komunistycznego.
U nas sie ludzi nie morduje, nie ścina głowy żywcem, nie bierze sie ślubu z dziećmi na siłe, nie traktuje kobiet jak psa albo i gorzej.
Różnica jest taka że ja jak i pewnie każdy z moich znajomych i rodziny by miał styczność z pedofilem w życiu to bym go zajebal a wnajlepszym wypadku wjebal do pierdla. Mnie nikt nie dymał i moich dzieci ani z rodziny i sąsiadów dzieci. Kurwa jak nie chce to ani ja ani nikt z mojej rodziny nie chodzi do kościoła i mam wyjebane i w przeciwieństwie do islamu nikt mi za to łba nie odjebie.
Tobie już chyba odjebalo łeb skoro tak zaciekle walczysz o jeden z mnożników problemów tego świata. W ogóle co to za przywoływanie komunistycznych poglądów na temat religii? Kościół katolicki jest tak samo zjebany jak buddyzm, islam, prawosławie, ewangelizm, protestantyzm, żydostwo, czy ki huj co sobie jeszcze wpiszesz w ramy religii i wydrukujesz do tego książkę. Ogólnie to religia jest największym wrogiem ewolucyjnym człowieka i koniec kropka.
Niestety ale jesteś debilem skoro nie widzisz jak bardzo katolicyzm rucha Cię w dupę, radio kupiło głosy, a w internecie widnieje obraz nędzy i rozpaczy, gdzie świta polityków pierdoli do gościa w czarnej sukience - sensei ojcze dyrektorze, szyderczo się przy tym uśmiechając.
A ja wyjebane nie mam, nie mówię kto ma w co wierzyć(chociaż stary dziadzio na chmurce tworzący deszcz, chmurki etc. został już dawno obalony przez naukę), jednak mówię ludziom - przestańcie chodzić do kościołów.
Swoją drogą, jak bardzo zhipokryciała jest cała ta świta księży zapierdalajaca w sukienkach a przeciwstawiająca się innym chłopom w sukienkach?
3.2.1... czekam na obrońców krzyża ^^