Fajna lewacka prowokacja, w stylu paligówna, mam nadzieję, że dostaniesz w5 + 5 lat za zabawy z marihuaną. Giń ćpunie.
Teraz to czarne koszule, a nie ortalion. Fryzury podobne, mentalność też, tylko ubiór niczym z '39. W Polsce tacy lubią mieć na tych czarnych koszulach [to tak historycznie pięknie się kojarzy...] różne napisy: czasem patriotyczne [nawet jak to co robią z patriotyzmem nie ma nic wspólnego], czasem anty-lewackie, czasem wrogie itd.
Nie, nie jestem lewakiem mój drogi czytający to prawaku.
Nie rozumiem do czego pijesz.
Swoją drogą, ostatnio się od jakiegoś narodowca dowiedziałem, że jestem lewakiem, teraz z kolei - prawakiem. Łał... Jaki ja mam szeroki światopogląd.
Zabawiłem się trochę w detektywa...
Nauczyciel szedł drogą w centrum Petersburga w czwartek po południu. Mijała go grupka 6 młodych mężczyzn w wieku od 15 do 18 lat. Policja zidentyfikowała 3 z 6 chłopaków z grupki. Mieli oni na swoim koncie już kilka innych wybryków. Nauczycielowi nie udało się rozpoznać gościa który go uderzył. Przechodzący nauczyciel był prawdopodobnie przypadkową ofiarą, bo napastnik nie uczył się w jego szkole.
Miejsce zdarzenia: maps.google.pl/maps?q=tito+way+pittsburgh&hl=pl&ll=40.443192,-...