"każdy związek tirowca czy z kobietą czy NIE Z KOBIETĄ rozpada się" hue hue hue.
Miało zabrzmieć nowocześnie a wyszedł zajebisty pocisk
Swoją drogą zajebista propaganda na filmiku ale jako osoba która robiła w spedycji z kierowcami to zasadniczo te wszystkie teksty są BARDZO ale to kurwa BARDZO adekwatne.
90% kierowców tirów taka właśnie kurwa jest jak to tutaj "prawdziwe komentarze" opowiadają.
Na dziwki się zatrzymują regularnie, chlają w opór, mają wyjebane na wszystkich.
Ile razy miałem sytuację gdzie mi kierowca przychodzi się kurwa rozliczyć i papiery oddać a jest tak napierdolony w chuj, że podpisać się kurwa nie może nawet i napierdalał mi X na kwitach walcząc z grawitacją. Na początku się wkurwiałem ale źle się na mnie patrzono i miałem odgórny zakaz komentowania. Pierdolono mi, że był trzeźwy ale jedno piwko wypił jak na bazę przyjechał i taki zmęczony, że po jednym kurwa piwie nie potrafił się przedstawić nawet... jasne.
Oczywiście byli też normalni kierowcy żeby nie było ale to tak samo jak są też normalni taksówkarze i strażnicy miejscy.