Jezeli ktos twierdzi, ze 18 latka to dorosla kobieta to ma ostro najebane w glowie. W tym wypadku akurat tego jebanego starego capa powienien ktos potraktowac piescia w leb - na otrzezwienie. Jest miliard sposobow pedagogicznych, zeby zwrocic komus uwage na to, ze postepowanie jego jest niewlasciwe - mowie o relacji wychowawca, a wychowanek.NAzywanie kogos workiem z gownem, w sytuacji kiedy prezentuje sie niewiele wyzsza warstwe intelektualna jest "nietaktowne".Do tego kiedy niewerbalny przekaz dobitnie swiadczy o potencjalnym zagrozeniu dla ciala, to przytakniecie jest wymuszone.Jak ktos ma odchyly i pozno juz na socjalizajce to pozostaje resocjalizacja. Staruszek jak w taki sposob wychowywal syna to ja juz wiem dlaczego w tym, kraju jest tak ponuro i chujowo.
Jedno slowo dla tych co kobiete traktowac pragna pejczem. baby generalnie lubia facetow charyzmatycznych, ktorzy potrafia je usadzic w miejscu swoja wola. Jak ktos musi uciekac sie do przemocy to jest kurwa pizda i wsza, ale na pewno nie mezczyzna.
panowie u góry, tu chodzi o to, że kobieta, a kurwa, to dwie inne postacie.Ja ręki na kobiete, nigdy nie podniosę, ale na kurwe to tak.
Czemu zawsze oni leżą na tych krzesłach i nie wstają(udają, że się nic nie dzieje)...
Oj tam, oj tam... pulta się do lachona
Zna ją po imieniu. Pewnie jakaś wiocha, jakaś labadziara, pewnie ojcu się nie podobało że w ogóle ona tam jest. Napewno nie raz mu za skórę zalazła. Do tego kopie mu syna.
Wcale się nie dziwie.
Do tego widać że to puste, 0 kontrargumentów, przytaknęła że jest nikim, nie ma co żałować.
A słabsza płeć? I kopie? Niech zostawi kopanie silniejszej płci.
Taka by ci kamieniem w łeb jebła, opluła, obraziła a ty byś leżał zakrwiawiony i poniżony bo 'słabsza płeć'.
Nie ma czegoś takiego jak "słabsza płeć" w momencie gdy kobieta przekracza granicę swojej "słabości"
Zna ją po imieniu. Pewnie jakaś wiocha, jakaś labadziara, pewnie ojcu się nie podobało że w ogóle ona tam jest. Napewno nie raz mu za skórę zalazła. Do tego kopie mu syna.
Wcale się nie dziwie.
Do tego widać że to puste, 0 kontrargumentów, przytaknęła że jest nikim, nie ma co żałować.
Taka by ci kamieniem w łeb jebła, opluła, obraziła a ty byś leżał zakrwiawiony i poniżony bo 'słabsza płeć'.
Nie ma czegoś takiego jak "słabsza płeć" w momencie gdy kobieta przekracza granicę swojej "słabości"
Zastanawiam sie co zrobiłbyś Ty gdybyś był na jej miescu?
Jak dla mnie koles nie jest normalny i myśle że tylko czekał żeby dala mu powód do rękoczynów.
..bo jak dla mnie nie zrobiła na tym filmie nic żeby można było nazywać ją szmatą.
Wcale się nie dziwie.