Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
Rozumiem, popełniłem błąd dodajac na portal dla dzieci filmik na którym dziesięciolatkowie biegają z nożem po opuszczonym budynku, Nikt nie widzi noża w ręku dziecka, nikt nie widzi problemu wychowawczego co robi twoje dziecko, jak spędza czas bo dzieci nie odpowiadają za dzieci, nawet tego nie rozumieją... Temat do usunięcia.
no tak, sadyzm pełną gębą. Przypierdalasz się do innych, że gówno wrzucają a sam szambo z sadola zrobiłeś tego typu wstawkami. Chuj z tego że gówniarz miał nóż. W wieku 10 lat miałem swoją finkę jak wielu innych kolegów z podwórka i jakoś nikt nie wyolbrzymiał tego do postaci dramatu, którym trzeba się podzielić na portalu z treściami sadystycznymi.
Nie moge zaproponować Ci rozwiązania problemu jakim jestes Ty sam bo znów mnie o podżeganie do samobójstwa ktoś posądzi. Ale tak czy inaczej świeć Panie nad twą duszą. Nikt nie zapłacze, sadol się oczyści.
Swoją drogą patrząc po ilości materiału, jakości oraz czasu w jakim go wrzucasz to jesteś albo spasioną kurwą przykutą do łóżka i z nudów napierdalasz te wstawki albo jesteś upośledzonym skurwiałym bąkiem, który ma takie a nie inne ambicje życiowe.
edit
i jeszcze przypadkowo ci piwo dałem. Kurwa !