Najpierw się rozrzuca szczepionki przeciw wściekliźnie dla lisów (która to choroba dziesiątkowała populację lisów i utrzymywała jako taką równowagę), a potem się strzela do nich. Lisy akurat mam w dupie, czyli dokładnie tam gdzie mam również ich obrońców, ale to jest lekko pojebana polityka.
Najpierw się rozrzuca szczepionki przeciw wściekliźnie dla lisów (która to choroba dziesiątkowała populację lisów i utrzymywała jako taką równowagę), a potem się strzela do nich. Lisy akurat mam w dupie, czyli dokładnie tam gdzie mam również ich obrońców, ale to jest lekko pojebana polityka.
Jebać myśliwych i wszystkich zjebow ich popierających. Macie małe fiuty i wszystko bierze się z kompleksów.
Z resztą podstawową rzeczą o jakiej należy pamiętać przy udzielaniu pierwszej pomocy (poza oczywiście własnym bezpieczeństwem) jest właśnie wezwanie pomocy w postaci pogotowia ratunkowego czy innych służb
Dlatego napisałem, że przypuszczam, a nie że twierdzę. Nie wiem z czym masz problem.Tak sobie możesz przypuszczać. Z resztą podstawową rzeczą o jakiej należy pamiętać przy udzielaniu pierwszej pomocy (poza oczywiście własnym bezpieczeństwem) jest właśnie wezwanie pomocy w postaci pogotowia ratunkowego czy innych służb
Po czym to wnioskujesz?Kolega widać humanista.