Potencjał? W boksie? Jeśli tak to chyba ślepy jesteś. Krzysiek jest kiepski kondycyjnie
Potencjał? W boksie? Jeśli tak to chyba ślepy jesteś. Krzysiek jest kiepski kondycyjnie, ma pięści z waty. W niedawnej 8-rundowej walce z 48-latkiem(emeryt w strasznej formie) dyszał już w 6 rundzie. Wygrał minimalnie na punkty, Lecz gdyby walka była zakontraktowana na więcej rund to by przejebał. Brak ciosu w HW to całkowite nieporozumienie. Do tego jaki potencjał może mieć 30 latek. Nie bez powodu tak długo walczył amatorsko. Gdyby nie afera ze Szpilką to nadal walczyłby w pierwszych walkach podczas gal.
Może ktoś jakoś skrótowo powiedzieć o co w ogóle ta afera? Tzn. kogo niby Zimnoch posprzedawał? I dlaczego to zrobił? Po prost unie chce mi się przekopywać przez tony pierdów sportowych dziennikarzy, którzy mało na temat piszą.
Ty za to jesteś kiepski intelektualnie. Na pewno lepszy kondycyjnie jest szajbus Szpilka, który jedyne co potrafi to machać pięściami w furii bez ładu i składu. Typowy dyskotekowy "bokser" z chorobą psychiczną. Praktycznie każdy, mający odpowiednią szybkość i taktykę jest w stanie go rozpierdolić w I rundzie.
Najbardziej na tej gali rozwaliło mnie to:
Obrazek
A czy ja gdzieś napisałem że Szpilka jest perfekcyjnym bokserem? Napisze jeszcze raz Krzysiek jest słabszym bokserem niż Artur gdyż nie ma żadnego atutu który mógłby zaważyć w walce, Szpilka popełnia dużo błędów w defensywie, których Zimnoch nie wykorzysta bo ma słaby cios. Oceniam ich jako pięściarzy, nie jako ludzi bo ich nie znam.