PeteN88 napisał/a:
Ty akurat jesteś głupszy od kogokolwiek, załóż sobie kapelusz z folii aluminiowej i będziesz bezpieczny. Jak ci się żyje z faktem ,że jesteś głupszy od murzynów?
hahah murzyni maja wiecej rozumu niz przecietny mieszkaniec Europy - uderz w stol a nozyce sie odezwą ? poczules sie ptysiu urazony?
przyszli szczepic murzynow do szkoly i dzieci spierdalaja - panimaju po angielsku? jak nie rozumiesz to Twoj problem nie moj
Maja doswiadczenia z poprzednich szczepien jak wspanialy bill i menda przyjechali do afryki szczepic - jak sparalizowali w chuj dzieci w afryce po szczepieniach to murzyny zabily kilu lekarzy, ktorzy wlasnie szczepili im dzieci.
"Trzeba ograniczyc liczbe ludzkosci poprzez szczepienia" - bill gates. - poszukaj jest nawet na jewtubie.
W Polsce : zaszczepie sie bo chce jechac na wakacje - masa ludzi tak twierdzi...
testowali szczepionke kilka miesiecy (normalnie testuje sie kilka lat) - szczera prawda, myslales, ze ile testowali szczepionke na covida ?
jak myslisz ile testowali wczesniejsze szczepionki ? - nie wiesz, popros tate albo tate to Ci poczytają.
Juz jest w pizdu NOPów - wejdz na strone rzadowa
nieoficjalnie x2 tyle - jedyne co podejrzewam ale nie mam dowodow, jednak znajac zycie, duza czesc nopow jest nie zglaszana lub jest poprostu ignorowana, tak jak po zwyklych szczepieniach (2x tyle jest to jedyne chyba w mojej wypowiedz, no co nie mam dowodow)
Jeszcze dokladniej Ci wytlumaczyc? Nie potrafisz konkretnie niczego napisac - wiec stul wary